AnnonceLuk annonce
Stak af fra politiet på motorcykel og forulykkede

22-06-2020

Af Jens Nielsen

En 38-årig mand stak søndag aften af fra politiet, men forulykkede senere på sin motorcykel. Politiet mener at manden var narkopåvirket, han havde intet kørekort og nummerpladen var afmeldt.

Søndag aften kl. 20.17 ville politiet kontrollere en motorcyklist, der kørte ad Hovedgaden i Ubby med meget højere hastighed end tilladt. Politiet fulgte efter motorcyklen et kort stykke vej, men stoppede forfølgelsen af sikkerhedsmæssige årsager, hvorefter motorcyklisten forsvandt ud af syne ad Fugledevej, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Patruljen fortsatte også sin kørsel videre ad Fugledevej og fandt kort efter motorcyklisten forulykket i en svag venstrekurve, hvor motorcyklisten havde ramt et autoværn og nu lå på vejen.

Føreren var en 38-årig mand fra Jerslev, som i en tilkaldt ambulance blev bragt til skadestuen i Holbæk til kontrol.

Den 38-årige var i forvejen frakendt kørekortet og måtte derfor ikke køre motorcykel, ligesom politiet mistænkte ham for at være påvirket af narkotika under kørslen.

Det blev bekræftet af fund af ca. 4½ gram hash på ham, så den 38-årige fik på skadestuen udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer i blodet.

Han var sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader, men kun med diverse knubs. Motorcyklen tog politiet sig af til nærmere undersøgelse af ejerforholdene, idet dens nummerplade var afmeldt hos Motorstyrelsen helt tilbage i 2011.

Den 38-årige vil derfor senere høre nærmere fra politiet efter undersøgelserne af motorcyklen, og når blodprøven er blevet analyseret.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0