AnnonceLuk annonce
Stak af fra trafikulykke

02-02-2017

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I morges omkring kl. 7.30 skete der et færdselsuheld ved Tingvejen/Holbækvejen, da en lille hvid bil ikke overholdte sin ubetingede vigepligt.

En lille hvid bil, kørende af Tingvejen, kørte frontalt ind i en anden personbil, der kom kørende af Holbækvejen kl. 7.36 i morges.

”Den lille hvide bil kommer fra Tingvejen, hvor der er ubetinget vigepligt, men vedkommende overholder ikke sin vigepligt, og kører ind i en bil på Holbækvejen. Den lille hvide bil, hvis fører man ikke kender kønnet på, vælger straks at køre videre fra ulykkesstedet i østlig retning af Holbækvej,” fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- Og Vestsjællands Politi.

Politiet var ude at lede efter den pågældende bil, men imidlertid uden succes ind til videre. Dog havde nogle vejarbejdere set en lille hvid bil med skader på fronten passere omkring Bregninge/Jyderup, altså mod øst, på vej ind i landet.

Ingen er kommet til skade. Men hvad er årsagen er til, at personen i den lille hvide bil beslutter at stikke af fra ulykkesstedet vides ikke.

Politiet håber, at der er nogle vidner til færdselsulykken, der kan bringe dem videre i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0