AnnonceLuk annonce
Stak af fra færdselsuheld – er nu fundet af politiet

19-09-2019

De unges bil, en Seat Leon, blev knust ved uheldet og kommer aldrig til at køre mere. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den unge mand som sent onsdag aften stak af efter et vanvittigt færdselsuheld i rundkørslen på Skovvejen ved Bjergsted, har nu haft kontakt med politiet.

Det var en 17-årig kvinde, en 17-årig mand og en 18-årig mand, alle fra lokalområdet, som var passagerer i den bil som sent onsdag aften kørte galt i et vanvittigt solouheld i rundkørslen på Skovvejen ved Bjergsted. Bilens fører, en 19-årig ung mand stak af fra uheldet og lod sine kammerater i stikken. Politiet satte hundepatruljer ind i skoven mellem Bjergsted og Jyderup for at lede efter den unge mand, da politiet frygtede, at han var kommet alvorligt til skade, dog uden at finde ham.

Efterfølgende har politiet fået bekræftet fra den 19-åriges familie, at han er uskadt, men den unge mand skal nok se frem til et besøg fra politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser at der er mistanke om, at de unge havde indtaget alkohol.

De fire unge mennesker var kommet kørende fra Kalundborgsiden i meget høj fart, ifølge vidner som overværede uheldet. Før rundkørslen ved Bjergsted trak bilen helt over i venstre side af vejen og ramte ind i rundkørslen med voldsom fart, hvilket fik bilen til at flyve omkring 50 meter gennem luften inden den landede i rabatten på den anden side af rundkørslen.

Bilen og uheldsstedet skal undersøges nærmere af en bilinspektør for at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken, og om nogen kan drages til ansvar. 

Video: Bil fløj 50 meter gennem luften – fører stak afFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0