AnnonceLuk annonce
Stafet For Livet bliver endnu større end sidste år

22-03-2019

Stafet For Livet ser ud til at blive endnu større i år end sidste år, her billed fra starten på stafetten i 2018. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Stafet For Livet, hvor deltagere skal gå eller løbe i et døgn for at samle penge ind til kræftforskning, ser ud til at blive en større succes i år end sidste år. Arrangørerne håber på omkring 500 deltagere.

Her to måneder før at Stafet For Livet endnu engang afvikles i Kalundborg, er der flere hold tilmeldt end der var med sidste år, dermed ser det ud til at Stafet For Livet bliver en endnu større succes end sidste år, hvor arrangementet blev afviklet for første gang i Kalundborg.

Sidste år deltog 13 forskellige hold med tilsammen godt 300 deltagere, og allerede nu har 14 forskellige hold tilmeldt sig til Stafet For Livet, som afvikles i weekenden d. 25. - 26. maj, på banerne i Munkesøen, hvor deltagerne i et helt døgn skal gå eller løbe på en 400 meter lang bane.

Vi håber på at mindst 500 deltagere er med til Stafet For Livet i Kalundborg i år,” har Ole Lauritzen, formand for Stafet For Livet Kalundborg, tidligere udtalt, og der er nok en stor chance for at han får ønsket opfyldt.

Stafet For Livet er et helt døgn hvor der er fokus på fællesskab, oplysning og indsamling - for kampen mod kræft. 

Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. 

Rammerne omkring arrangementet i Munkesøen bliver også større i år, og mange frivillige og sponsorer har allerede budt ind.

”Der er mange frivillige som gerne vil hjælpe med selve afviklingen og flere firmaer har budt ind med forskellige ydelser, samtidig har vi fået et beløb fra ’Liv i Kalundborg’, så der er mulighed for at købe noget underholdning for de mange som i 24 timer skal gå eller løbe rundt på banen,” fortæller Ole Lauritzen.

De penge, der bliver samlet ind til Stafet For Livet, går til Kræftens Bekæmpelses livsvigtige arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

Interesserede kan læse mere om arrangementet på www.stafetforlivet.dk, hvor man også kan tilmelde sig, både som hold og som enkeltpersoner. Er man bare alene tilmelder man sig holdet 'Blandede bolcher'.

Skulle der være frivillige som vil give en hånd med kan de sende en email til Ole Lauritzen, på : lauritzen@ka-net.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0