AnnonceLuk annonce
Stafet For Livet blev en stor succes

05-07-2018

Deltagerne nåede hele 14.902 omgange på banen i Munkesøen. Foto: Multidroner.dk

Af Jens Nielsen

Stafet For Livet som blev afviklet i den forgangne weekend, blev en stor succes. Mindst 125.000 kroner er indsamlet til Kræftens Bekæmpelse.

For første gang i Kalundborg blev der arrangeret Stafet For Livet i den forgangne weekend. En weekend hvor 333 deltagere gik eller løb rundt på en godt 400 meter lang bane i Munkesøen i Kalundborg.

De mange deltagere var fordelt på 13 forskellige hold, som i et helt døgn gik eller løb stafet for at markere kampen mod kræft, og samtidig samle penge ind til forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

Det endelige resultat fra weekendens Stafet For Livet er ikke gjort helt op endnu, men der bliver mindst 125.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse, og det er lang mere end arrangørerne havde turde håbe på.

”Jeg er målløs på alle måder, vi havde forsigtigt håbet på 50.000 kroner, men det her overgår vores vildeste fantasi, der har været en fantastisk opbakning både fra deltagerne, men også fra sponsorer, og der kommer faktisk stadig penge ind, derfor har vi ikke det endelige resultat endnu, men overskuddet er på mindst 125.000 kroner, det ved vi,” fortæller Ole Lauritzen, der er formand for Stafet For Livet i Kalundborg.

De mange deltagere har gået i alt 14.902 omgange på banen i Munkesøen, det svarer til 6140 kilometer, ganske imponerende.

Tændte en hilsen

Sidst på aftenen lørdag, var der en lysceremoni til Stafet For Livet. Her kunne man købe en slags papirspose/lampe med et lys inden i, hvorpå man kan skrive en hilsen og mindes og æres dem, man har mistet, og dem der kæmper. 192 lysposer blev der solgt til lysceremonien.

40 fightere

Ud over selve deltagerne til Safet For Livet var der også 40 fightere, mennesker, der alle har haft cancer eller kæmper mod sygdommen lige nu.

”Der er ingen tvivl om at fighterne har fået meget ud af weekenden, de har mødt ligesindede og flere har helt sikkert fået et nyt netværk, det har været rigtigt godt,” fortæller Ole Lauritzen, der lover at der også er Stafet For Livet i 2019, måske i et endnu større set upFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0