AnnonceLuk annonce




Stafet For Livet – sammen hver for sig

20-05-2020

Normalt foregår Stafet For Livet som et fællesarrangement i Munkesøen i Kalundborg, men grundet COVID-19 blev Stafet For Livet aflyst i alle danske byer i 2020. Nu genopstår Stafet For Livet Kalundborg imidlertid i næste weekend, dog på en lidt anderledes måde. Arkivfoto: Stafet For Livet 2019, Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

At stå sammen hver for sig har været en del af mange danskeres liv siden begyndelsen af marts, hvor COVID-19 for alvor meldte sig på banen i Danmark. Corona virus har sat en stopper for mange ting lige i øjeblikket, men den har ikke fået lov til at sætte en stopper for danskernes løbetrang, således heller ikke, når det gælder Stafet For Livet, der oprindelig er aflyst, men som nu dukker op i en lidt anderledes udgave.

Ganske vist var Stafet For Livet aflyst i Kalundborg grundet COVID-19, ligesom tilfældet er for resten af de danske byer, der normalt deltager. Men Tanja Døj fra Kalundborg fik en god idé, da hun var ked af, at det aflyste arrangement betød, at man i år ikke kunne samle penge ind i Kalundborg Kommune til det gode formål, som man har gjort med stor succes de foregående to år. Hun har derfor oprettet en Facebookgruppe 'Stafet For Livet 2020 Kalundborg', hvori hun opfordrer til, at borgere i Kalundborg Kommune sammen løber eller går hver for sig – eller i små grupper, og samtidig giver et bidrag til Kræftens Bekæmpelse via Stafet For Livet Kalundborgs MobilePay.

”Stafet for livet skulle jo have været afholdt i sidste weekend i Kalundborg. Men som så meget andet blev det aflyst grundet COVID-19. Men det var en weekend, jeg havde glædet mig til. Både på det sociale plan, men også mht. at samle en masse penge ind til kKræftens Bekæmpelse. At vente et helt år på, at det igen kan blive til noget, virker som alt for langt ude i fremtiden. Derfor besluttede jeg at se, om andre her i Kalundborg kunne være friske på endnu en af mine skøre idéer,” fortæller Tanja Døj, der til dagligt arbejder som frisør i Kalundborg.

Hun opfordrer derfor alle, der har lyst og mulighed til at gå eller løbe så meget, som det nu passer dem i tidsrummet lørdag den 23.5 kl. 13 til søndag den 24.5. kl. 13. Derudover kan man indsætte et beløb på Stafet For Livets MobilePay 29154, så Kalundborgensere sammen, men hver for sig, kan samle ind til det gode formål. Alle penge går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. 

”ALLE kan være med. Måske man alligevel skulle ud at gå eller løbe en tur lørdag eller søndag, og så kan man jo lige sætte Endomondo på og tracke sin tur, og sende til mig efterfølgende. Har man ikke Endomondo, kan man selvfølgelig sagtens alligevel skrive til mig og fortælle, hvor mange km., man har gået/løbet. Når de 24 timer er slut, kan vi se det samlede antal km, og det samlede beløb, der er sat ind på Stafet For Livet Kalundborgs konto,” siger Tanja Døj.

Km. tæller kun, hvis man giver et bidrag til indsamlingen 

Der vil ikke være et fast sted at gå fra grundet forsamlingsforbuddet med max. ti personer. Derfor vil der være mulighed for at gå lige præcis, hvor man har lyst til. Men for at km. skal tælle, skal man give et bidrag til indsamlingen.
”Vi ved alle, at corona har ramt mange økonomisk, så derfor bestemmer man helt selv, hvor mange penge, man vil donere. Alle beløb tæller, store som små,” understreger Tanja Døj.

Tanja Døj vil selv gå med Tømmerup Brugs som hendes base. Hun har en drøm om at nå 100 km på de 24 timer.

”Om det lykkes ved jeg ikke, men lige meget hvad, vil jeg være tilfreds. Håber bare, at nogen kunne have lyst til at være med,” slutter hun.

Sponsorer er velkomne

Skulle der i øvrigt være nogle virksomheder, der har kriblen i fingrene for bidrage økonomisk til projektet, er alle sponsorer meget velkomne til at kontakte Tanja Døj.

Stafet For Livet Kalundborg har MobilePay 29154. Her kan man sætte et valgfrit beløb ind, og når det lidt anderledes Stafet For Livet i Kalundborg er slut, vil man kunne se, hvor mange penge, der er samlet ind – og hvor mange km., der er gået/løbet.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0