AnnonceLuk annonce
Stærkere talentlinje på Musisk Skole

25-09-2016

Foto fra Musisk Skole. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Som et nyt tiltag på talentlinjen på Musisk Skole Kalundborg bliver nogle af de minutter som eleverne modtager i soloundervisning, konverteret til workshops, som deres interne lærere afholder, og der vil være diverse arrangementer med kendte kunstnere.

Grunden er, at Musisk Skole Kalundborg ønsker en endnu stærkere talentlinje, hvor det at gå til soloundervisning, bliver komplimenteret med yderligere fælles musikalsk læring og oplevelser. Bl.a. kommer Aisha på besøg tirsdag den 1. november 2016. Dette er også et ’Spil Dansk arrangement’. Hun vil fortælle om det at skrive sin egen musik, hvordan man får musikken udgivet, og vil derover spille nogle af hendes numre for de fremmødte.

Ydermere kommer Tue West på besøg mandag den 23. januar 2017. Tue West vil fortælle historier om livet på landevejen, om det at opleve "den store succes" osv. Derudover vil tre lærere fra Musisk Skole spille sammen med Tue West. Mads Wegner (guitarlærer), Morten Schantz (klaverlærer) og Lars Lundgaard Jensen (trommelærer) har alle spillet med Tue West, og derfor er denne "jamsession" kommet i stand. Til sidst er det tanken at der bliver "åben jam", så de talentelever, der har lyst, kan komme op og "jamme" med. Derudover er der lagt op til fællesspisning kl. 18, så gamle og nye talentelever får mulighed for udveksle og sparre med hinanden.

Musisk Skole Kalundborg har yderligere linet følgende initiativer op til netop, at soloundervisning bliver suppleret med yderligere musikalsk læring mm.

  • Klaverlærer Rogelio Flores har musikhistorie med dem og tager bl.a. til koncert i Jyderup onsdag d. 5 okt. med talenteleverne, der skal opleve Copenhagen Phil http://copenhagenphil.dk/koncerter/2016/10/5/musik-med-mere
  • Trommelærer Morten Grønvad laver en workshop i musikproduktion og studieteknik for primært de "elektriske" instrumenter (ikke dato endnu)
  • Guitarlærer Leif Hesselberg laver en workshop lørdag d. 28 januar, i musikproduktion og studieteknik for primært de "akkustiske" instrumenter
  • Violinlærer Christoffer Thorhauge laver en workshop for alle talentelever, hvor der skal spilles folkemusik (ikke dato endnu)
  • Klaverlærer Søren Bebe laver en workshop fredag d. 13 januar, hvor det at skrive egne sange er i fokus
  • Guitarlærer Mads Wegner deltager i arrangementet d. 23 januar
  • Klaverlærer Morten Schantz deltager i arrangementet d. 23 januar
  • Trommelærer Lars Lundgaard Jensen deltager i arrangementet d. 23 januar

 

Partnerskab

Derudover har Musisk Skole Kalundborg lavet et partnerskab med Sparekassen Sjælland omkring to yderligere arrangementer. Jan Løve fra Sparekassen udtaler:

"Vi er gået ind i dette samarbejde, da vi har fokus på at støtte talenter og opfatter Musisk Skole Kalundborg som et sted, der gør noget godt for de musiske talenter".

Sparekassen Sjælland har også bidraget til den regionale musikkonkurrence "talent på spil" og hyrede tidligere talentlinjeelever Oskar Faye og Agnes Fogh fra Musisk Skole, til at spille til alle deres garantmøder på Sjælland forrige år.

”Vi er rigtig glade for dette gunstige og frugtbare samarbejde,” siger Lars Lundgaard Jensen, der er teamleder og talentlinjekoordinator på Musisk Skole i Kalundborg.

Ved disse arrangementer bliver tidligere talentlinjeelever også inviteret (Talentlinjen blev oprettet august 2004).Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0