AnnonceLuk annonce
Stærke tilbud fra Liv I Forsamlingshusene 

27-01-2020

Skuespiller Henrik Ipsen og musiker Niels Bugge. Foto: Lars Wahl.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Projekt ”Liv I forsamlingshusene” er endnu engang klar med spændende tilbud, teater, koncerter og foredrag, som kan opleves i et af de mange forsamlingshuse i Kalundborg kommunes opland. Alle tilbuddene blev offentliggjort den 24. januar, samtidig med at Kalundborg bibliotekers arrangementskatalog udkom. 

Har man endnu ikke fået fingrene i det populære katalog, kan man stadig nå at hente det på et af bibliotekerne, for her er at finde et helt afsnit dedikeret til forsamlingshusene i Kalundborg Kommune. 

Projekt "Liv I forsamlingshuset" er et samarbejde mellem Forsamlingshusene og Kalundborg Kommune, som fik sin opstart i 2016.  I samarbejde udvikles en række tilbud til forsamlingshusene, som kommer borgerne til gavn. Det er først og fremmest Forsamlingshusenes Fællesråd og forsamlingshusene i Kalundborg Kommune, som er ansvarlige for, at borgerne har mulighed for kulturelle input i kommunens landdistrikter, helt fra Røsnæs i Nord til Solbjerg i syd.  Uden lokale ildsjæle, ville projektet ikke kunne tilbyde de mange foredrag, koncerter og fællesspisninger. 

Nyt teatertilbud fra Odsherred Teater.  

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle at Odsherred Teater er klar med en ny teater-turne rundt til forsamlingshusene, oiplyser Kalundborg Biblioteker. Denne gang præsenterer de den musikalske mini-kabaret ”Når Alt kommer til Alt”. Odsherred Teater har samlet en række tekster, noget de gerne vil dele med publikum, noget nyt, noget gammelt, ting som berører, morer, vækker til eftertanke, en lille mini-kabaret om næsten alt – om at være det lykkeligste folk i hele verden, og så alligevel lidt sur på det meste, om ytringsfrihedens gåder, om det bekymrende i at nærme sig afslutningen arbejdslivet, om at stå fast og, naturligvis, om det vigtigste: kærligheden. På scenen er skuespiller Henrik Ipsen og musiker Niels Bugge, og instruktør er Simon Vagn Jensen. Odsherred Teater har de senere år besøgt en række af Kalundborgs forsamlingshuse med forestillingerne ”Historien om en Sang”, ”Nina kære Nina” og senest ”To halvgamle mænd – det store live-show”.  Alle tre forestillinger har været populære og efterspurgte. Derfor glæder Odsherred Teater og projekt Liv I Forsamlingshusene sig igen til at spille i hele kommunen. 

Se mere på www.kalundborgbib.dk eller i Bibliotekets arrangementskatalog. 

Arrangementer i forsamlingshusene:  

Ønsker man at orienterer sig i de mange tilbud, som er via projekt Liv I Forsamlingshuse, kan man komme forbi et af kommunens biblioteker og hent et gratis arrangements-katalog. Her vil man bl.a. kunne læse, at færdselsbetjent Vlado Lentz kommer til Buerup forsamlingshus og holder foredrag, at Nikolai Kirk vil gæste Løve forsamlingshus for at fortælle om Nak og æd og Værslev Forsamlingshus får besøg af Fedrock, som er et Shu-bi-dia kopi band. Til foråret besøger haveeksperten Claus Dalby Reerslev forsamlingshus og Røsnæs Forsamlingshus inviterer til Jazz-koncert. Dette er blot et udpluk af de mangeartede arrangementer, der foregår i et af de 19 forsamlingshuse i Kalundborg Kommune. 

Læs eventuelt også mere på www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0