AnnonceLuk annonce
Stadig mulighed for drive in på apotek

07-01-2021

Anna Caroline Brasen fra Kalundborg Svane Apotek, er en af de medarbejdere, der er klar til at levere den bestilte medicin direkte ind gennem sideruden. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I forbindelse med COVID-19 lavede Kalundborg Svane Apotek tilbage i marts 2020 et nyt tiltag, for at hjælpe de sårbare i samfundet. Konceptet går ud på, at man kan få sin medicin eller andet fra apoteket, ude at skulle gå ind på apoteket. Tiltaget har faktisk kørt siden, og tilbuddet gælder derfor også nu.

Tiltaget trådte i kraft tilbage i marts 2020, men eksisterer stadig, og har gjort det lige siden foråret 2020. Det findes på dinapoteker.dk, hvor man, som vanligt, kan bestille sine varer, og få dem pakket til enten afhentning, eller sendt med bud eller post. Hvad der imidlertid er helt anderledes er, at man lige nu kan bestille og betale sine varer via hjemmesiden, for derefter at køre til apoteket i Elmegade i Kalundborg, når man har modtaget en mail eller sms om, at varerne er klar til afhentning. Her kan man ringe på et tlf.nr., og sige, at man holder udenfor i sin bil fx, hvorefter en fra personalegruppen på apoteket vil komme ud med varerne således, at man ikke er nødt til at gå ind på selve apoteket for at hente sine varer, hvis man fx er sårbar i forhold til smitte, eller af anden grund ikke har lyst til at gå ind. 

”Man kan bare bestille og betale det hele på hjemmesiden, og så får man en sms eller e-mail, så snart, at varerne er klar til afhentning. Vi kommer ud med de bestilte varer, når folk ringer til os og fortæller, at de nu holder udenfor,” fortæller Bettina Ødegaard fra Kalundborg Svane Apotek, og fortsætter: ”Muligheden har faktisk eksisteret siden marts 2020, men det er klart, at der ikke var mange, der benyttede sig af det henover sommeren. Men vi vil gerne, at folk ved, at de stadig kan benytte sig af det, hvis de har brug for det. Det kan også være, hvis folk ligger syge hjemme, og så kan vi stadig bringe ud. Man ringer bare og aftaler, og så kan vores bud sætte varerne ved døren og gå væk fra døren, så man kan sagtens modtage sine varer, selv om man er syg.”

Karantæne betyder stadig, at man bliver hjemme

Er man i karantæne, bliver man dog selvfølgelig fortsat hjemme, og kører således heller ikke ud i sin bil for at hente varer ved apoteket, ligesom man ikke kører andre steder hen - eller omgås andre mennesker. Man kan dog netop få sendt sine varer hjem i dette tilfælde også.

Sådan gør du:

Vil man have sine varer bragt til sin bil (eller cykel) udenfor apoteket, efter at man har bestilt og betalt dem på dinapoteker.dk, ringer man blot på tlf.nr. 4015 2686, og det vil blive bragt udenfor af en fra personalegruppen.

Gør følgende: 

  1. Placer en ordre på DinApoteker.dk - på Kalundborg Svane Apotek, på hverdage før kl. 16, hvis levering samme dag (forudsat vare på lager). 
  2. Betal online. 
  3. Skriv i kommentarfeltet: TO GO.  Man vil modtage besked, når ordren er klar til afhentning. 
  4. Kontakt apoteket på tlf. nr. 40 15 26 86, og aftal nærmere om levering på P-pladsen udenfor Kalundborg Svane Apotek. 
  5. Apoteket leverer til bil. Dette er en midlertidig ordning i lyset af COVID-19


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0