AnnonceLuk annonce
Stadig få billetter til damefrokosten

21-10-2019

På lørdag den 26. oktober er der Damefrokost i Tømmeruphallen. Arkivfoto fra Damefrokost 2018: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Billetsalget er stadig godt i gang til Damefrokost i Tømmeruphallen på lørdag, hvor mere end 200 kvinder mødes og har en fest. I år er temaet 50’er fest.

Siden 2013 har Damefrokosten kørt hvert år i Tømmeruphallen, og i år er ingen undtagelse. Det er TGUs Eventudvalg, der står bag de succesfulde fester i Tømmeruphallen. Festen foregår i Tømmeruphallen, hvor der bliver serveret lækker mad fra Meny Kalundborg samt velsmagende cocktails. Temaet er denne gang 50’er fest, og rigtig mange plejer at gå op i udklædningen, men man må gerne komme og feste, selv om man ikke er klædt ud.

’Damefrokosten foregår på lørdag den 26. oktober fra kl. 16.30 til 01. Fra klokken 22 er der adgang for mænd. Diskotek Let's Go står for musikken, og Jimmy Sørensen er, igen i år, aftenens konferencier, 

”Vi har solgt lige over 200 billetter, men folk køber stadig billetter i denne uge. Typisk sælger vi en 30 billetter mere i ugen op til festen, så mon ikke vi når omkring de 250, hvilket ligger meget lig de andre år,” siger Tanja Døj, der er medlem af Eventgruppen i TGU.

Lotteri med fine gevinster

Til damefrokosten er der også et stort lotteri med mange fine gevinster, der alle er doneret af byens virksomheder. Bl.a. kan man vinde koncertbilletter, wellness-produkter, tøj, sportstøj og meget mere. 

Billetter til ’Damefrokosten’ kan købes hos Dagli ’Brugsen i Tømmerup, samt på: https://tgu.safeticket.dk/damefrokost2019


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0