AnnonceLuk annonce
Stadig billetter til sovedyrsfest med Rosa

08-03-2017

Rosa gæster Kalundborg på søndag, og der er stadig billetter. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Børn og deres yndlingssovedyr er søndag inviteret med til en kæmpe sovedyrsfest med Rosa & Rødderne på Musisk Skole i Kalundborg.

”Vi skal ryste rævehalerne, kaste plyskillinger højt i luften, og bage isbomber til isbjørne, elefanter, egern, enhjørninger, slanger, sæler, pandaer, kyllinger, kaniner, tigre, løver og selvfølgelig til børnene. Det bliver en skøn sovedyrsfest,” siger Rosa.

De fleste kender Rosa fra Rosa fra Rouladegade og Byttebiksen på Ramasjang. Med til Kalundborg har hun sit band med Sille Grønberg, Palle Windfeldt, Laust Færch og Jens Daugaard.

Stadig muligt at komme til show med Rosa & Rødderne

Selvom der andre steder i den lokale presse er oplyst, at der er helt udsolgt til Rosa & Rødderne på søndag, så kan TV-Kalundborg fortælle, at der skam stadig er få billetter tilbage, det oplyser Søren Vind, børnekulturkonsulent i Kalundborg Kommune.

”Selvom Rosa & Rødderne normalt spiller på større spillesteder som Musikhuset i Århus og Tivolis Koncertsal – og kommer lige fra Herning Kongrescenter - så er det alligevel lykkedes at få dem til at lægge turnéen inden om Kalundborg”, fortæller arrangøren Søren Vind.

Med så lang en turné og så mange publikummer, må Rosa dog sige nej til at skrive autografer efter koncerterne.  

Jeg ville godt nok elske det”, siger Rosa, ”men det ville jo tage flere timer hver gang, og køen kunne blive så lang, at det ville være rigtig synd for de sidste. Så det må vi springe over. Til gengæld skal jeg nok komme ned fra scenen og hilse på under koncerten”.

Husk dit sovedyr !

Billetter kan købes på Kalundborg Biblioteks hjemmeside, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0