AnnonceLuk annonce
Stadig billetter til helstegt pattegris

15-07-2021

Jacob Stavnskær, indehaver af Kærby Gårdbutik, inviterer til sommerfest med helstegt pattegris lørdag d. 24. juli. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kærby Gårdbutik inviterer alle interesserede til sommerfest med livemusik, helstegt pattegris, gode vine og lækker dessert, og der er stadig billetter til salg.

Jacob Stavnskær, indehaver af Kærby Gårdbutik, kan godt lide at skabe noget, og har derfor inviteret til en stor sommerfest for alle interesserede lørdag d. 24. juli kl. 17.

Der bliver sat et stort telt op på Jacobs velfriserede græsplæne, der helsteges en Duroc pattegris fra Lykkensgaard på Røsnæs, kok Mia Reesen fremtryller lækre salater og der sluttes af med en dejlig jordbærdessert.

Jacob Stavnskær oplyset, at der er godt gang i billetsalget og at der stadigvæk er mulighed for at være med til en hyggelig lørdag aften med god mad og hyggestemning.

Meningen med sommerfesten er, at det skal være hyggeligt, der skal være god mad og der vil også være livemusik ved musiker Torben Schmidt,

Til sommerfesten vil der være mulighed for at købe øl, vin og vand og Stub Vingård på Røsnæs kommer forbi og præsenterer deres vine, som man også har mulighed for at købe til maden.

Kærby Gårdbutik har adresse på Kærbyvej 13 i Kærby og billetter til arrangementet kan købes i gårdbutikken.

Se mere – klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0