AnnonceLuk annonce
Stadig billetter til en spændende aften med Hella Joof

13-01-2020

Skuespillerinde, filminstruktør og komiker Hella Joof kommer til Kalundborg torsdag d. 20. februar 2020 kl. 19.00-21.00 i Kalundborg Hallerne.

Den populære skulespiller, filminstruktør og komiker lægger vejen forbi Kalundborg med hendes sprudlende foredrag om 'Lykke'.

Hella Joof: ”Lykken kommer nogle gange ind fra siden i virkelig grimme sko og en mærkelig vindjakke”.

Der er solgt godt med billetter til foredraget, men der er altså stadigvæk mulighed for at sikre sig en billet til en spændende aften med Hella Joof.

I mange år havde Hella Joof regler for næsten alt. Særligt for hvilken mand, hun skulle have. Men i et liv fuld af regler er der sjældent plads til de ting, der kommer fra den blinde vinkel. Og det er oftest dem, der gør dig lykkeligst, har Hella Joof erfaret.

Hellas sprudlende foredrag tager sit afsæt i begrebet: ”Lykke” og er intet mindre end fyldt med humor, glæde, satire, alvor og andre gode ingredienser fra det virkelige liv.

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle og danskere som har haft modet til at forfølge og at realisere deres drøm.

Billetter her: www.ticketmaster.dk

Bemærk:
Begrænset antal billetter. Billetterne er nummererede siddepladser. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad. Billetterne refunderes ikke. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0