AnnonceLuk annonce
Spyttede på butiksansat 

18-12-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag morgen kørte Midt- og Vestsjællands Politi til Meny i Kalundborg, hvor en mand havde spyttet på en ansat og smidt kaffe efter ham. Manden har tilhold mod at komme i forretningen, da han tidligere har lavet ballade flere gange.

Kl. 08.39 tirsdag morgen fik politiet en anmeldelse fra Meny Kalundborg om, at en mand, der har tilhold mod at komme i butikken, var dukket op, og havde skabt uro. Personalet i butikken havde bortvist manden, hvilket fik ham til at true personalet. Den 53-årige spyttede på en medarbejder og kastede kaffe efter ham, dog uden at ramme. Den 53-årige mand fra Kalundborg har fået forbud mod at komme i butikken på baggrund af tidligere episoder, hvor han har lavet ballade.

En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den mistænkte, som sad i en bil uden for butikken. Den 53-årige mand blev anholdt og sigtet for vold, da det at spytte på en anden person hører under voldskategorien. Han blev visiteret, hvor patruljen fandt en foldekniv, som den anholdte ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. 

Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven. Den anholdte virkede også psykisk uligevægtig, og kunne ikke svare sammenhængende. Politiet kørte den anholdte til lægen, for at blive undersøgt, og han blev herefter indlagt til fornøden behandling. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0