AnnonceLuk annonce
Spritstive kvinder sigtes for vold og spirituskørsel

06-07-2020

Af Jens Nielsen

Fredag eftermiddag blev to spritstive kvinder på 63 år og 62 år sigtet for henholdsvis spirituskørsel og vold efter et mindre færdselsuheld.

Fredag eftermiddag omkring kl. 14 påkørte en 63-årig kvinde fra Høng en parkeret bil, som holdt på P-pladsen foran et supermarked på Hovedgaden i Høng.

Ejeren af bilen, en 34-årig mand fra Gørlev, så uheldet og tilbageholdt den 63-årige kvindelige bilist, idet hun var påvirket af spiritus. Den 34-årige tog kvindens bilnøgler, så hun ikke kunne køre fra stedet og bad hende vente til politiet kom.

En 62-årig kvinde fra Gørlev, som havde været med som passager i den 63-åriges bil, var ikke tilfreds med dette og hidsede sig op på den 34-årige anmelder.

Den 62-årige tildelte i den forbindelse den 34-årige et knytnæveslag i ansigtet, og fremsagde trusler imod ham. Da politiet kom frem, blev den 63-årige anholdt og sigtet for spirituskørsel, og den 62-årige blev sigtet for vold mod den 34-årige.

Den 63-årige blæste alkometeret op over 2,0 promille, så politiet inddrog hendes førerret på stedet, hvilket hun accepterede.

Den 62-årige, der også var påvirket af spiritus blev kort afhørt til sagen. Hun vil senere blive indkaldt til en genafhøring i ædru tilstand.

Den 63-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. Politiet optog rapport om uheldet, og den 63-årige vil høre mere i sagen, når resultatet af blodprøven kommer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0