AnnonceLuk annonce
Spritbilist kørte galt

06-07-2020

Af Jens Nielsen

En weekend hvor politiet har taget flere bilister i at køre bil i spirituspåvirket tilstand. I Høng påkørte en 63-årig kvinde en parkeret bil og i Kordilgade kørte en 47-årig mand ind i et rækværk.

Lørdag nat kl. 01.20 anmeldte en bekymret borger, at han netop havde set en personbil, der slingrede ned ad Kordilgade i Kalundborg mod vest. Ud for nr. 58B påkørte bilen et rækværk, hvilket fik føreren af bilen til at stige ud af bilen. Han satte sig dog ind i bilen og fortsatte videre af Kordilgade, hvor han kort efter blev standset af en patrulje.

Føreren af bilen, en 47-årig mand fra Svebølle var kraftigt påvirket af spiritus, så han blev anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Han var desuden frakendt førerretten og blev derfor sigtet for kørsel spirituspåvirket tilstand i frakendelsestiden.

Politiet optog rapport i sagen om færdselsuheldet ved påkørslen af rækværket. Efter blodprøven var taget blev den 47-årige løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Polak sigtet for spirituskørsel

Lørdag aften blev en 28-årig mand fra Polen med adresse i Kalundborg anholdt og sigtet for spirituskørsel på Kirkemosevej i Føllenslev, da han havde en promille over det tilladte. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, kan han forvente at høre fra politiet i sagen.

Spritstive kvinder sigtes for vold og spirituskørsel


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0