AnnonceLuk annonce
Spritbilist kørte fast i vandhul

28-12-2018

Af Jens Nielsen

I det forgangne døgn har Midt- og Vestsjællands Politi snuppet to spritbilister i Kalundborg Kommune. Den ene var kørt fast i et vandhul, mens den anden holdt midt på vejen.

Kl. 1518 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var kørt af vejen på Græsmarksvej i Føllenslev, og ud på et græsareal, og nu sad fast i et dybt vandhul med vand op til døren. Føreren havde siddet og drukket øl i bilen, hvorfor politiet gerne ville undersøge sagen nærmere.

En patrulje kom til stedet, hvor de traf en 23-årig mand fra Føllenslev, der blev testet med alkometeret, der viste at han havde en promille over det tilladte. Han blev derfor anholdt, så der kunne blive udtaget en blodprøve.

Mandens bil blev hevet op af vandhullet af vejhjælp. Efter blodprøveudtagelsen blev den 23-årige løsladt, men han kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Spritbilist holdt midt på vejen

Kl. 18.54 fik politiet så en anmeldelse fra en bilist, om at der midt på Elledevej i Raklev holdt en bil, og at føreren sad i bilen og var spirituspåvirket.

En patrulje kom til stedet, hvor de traf en 65-årig mand fra Kalundborg, der med alkometeret blev testet til at have en promille over det tilladte.

Han blev derfor anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Politiet beslaglagde mandens bil, som det er muligt i sager, hvor politiet har en formodning om, at bilen kan konfiskeres under sagens afgørelse.

Manden fik grundet promillens størrelse desuden inddraget sin førerret på stedet, og han gav sit samtykke til begge indgreb.

Når resultatet af blodprøven kommer, vil det være op til retten at afgøre om bilen skal konfiskeres og om føreren skal have en frakendelse af førerretten.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0