AnnonceLuk annonce
Spritbilist i færdselsuheld

17-11-2020

Af Jens Nielsen

En 55-årig spirituspåvirket mand blev mandag aften anholdt efter et færdselsuheld i Svebølle, hvor manden ikke overholdt sin ubetingede vigepligt.

Mandag aften var to biler stødt sammen i det firbenede vejkryds Centret / Tjørnebjergvej / Stationsvej i Svebølle, så politiet rykkede ud for at undersøge omstændighederne nærmere.

Ingen af de to parter var kommet til skade ved sammenstødet, der skete, efter at en 55-årig mand fra Svebølle i en personbil var kørt ad Tjørnebjergvej mod syd. I krydset ved Stationsvej, hvor han havde ubetinget vigepligt, kørte han ud på Stationsvej, hvor han på sin bils venstre forskærm blev påkørt af en anden personbil ført af en 66-årig kvinde fra Svebølle, oplyser politiet.

Hun kørte ad Stationsvej i nordvestlig retning og havde til hensigt at fortsætte ligeud i krydset. Det viste sig, at den 55-årige mand var påvirket af spiritus, så han blev sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Politiet afventer nu analyseerklæringen, før sagen kan afgøres i forhold til den 55-årige, der også mistænkes for overtrædelse af færdselslovens vigepligtsbestemmelser.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0