AnnonceLuk annonce
Spritbilist flygtede efter at være kørt ind i en have

24-09-2020

Lige før midnat onsdag aften fik politiet en anmeldelse om, at en bil var kørt ind i en have på en privat adresse på Kærbyvej i Kalundborg.

Føreren af bilen forsøgte at køre fra stedet, men det lykkedes ikke, så politiet fik ved ankomst til stedet oplyst, at den mandlige fører var stukket af og forsvundet i retning ad jernbanen. Politiet optog forfølgende til fods, indtil manden forsvandt i noget grønt område ved jernbanen.

En tilkaldt hundepatrulje fik dog fundet frem til manden, som var en 29-årig mand fra Nykøbing Sj. Han var i besiddelse af bilnøglen til den forulykkede bil og var desuden påvirket af spiritus og formentlig også narkotika, så han blev sigtet for spiritus-/narkokørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer.

DSB / Bane Danmark var blevet underrettet om politiets arbejde ved jernbanen, så togene kørte i en kort periode med nedsat hastighed på strækningen.

Den 29-årige var ikke ejer af den forulykkede bil, hvis ejer efterfølgende blev anmodet om at få bilen fjernet snarest muligt.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0