AnnonceLuk annonce
Sprit- og narkobilist kørte ind i hus

10-05-2021

Af Jens Nielsen

En spiritus- og narkopåvirket bilist kørte lørdag aften ind i et hus på Kærbyvej lige uden for Kalundborg. To mand blev kørt til skadestuen

Lørdag aften kl. 21.37 blev der slået storalarm efter et færdselsuheld, hvor en bil med flere personer i var kørt ind i en husmur på Kærbyvej.

Både en akutbil, en ambulance og lægehelikopteren blev sendt til uheldsstedet, hvortil politiet også kørte. Det viste sig, at føreren selv var kommet ud af bilen, mens en kvæstet forsædepassager måtte hjælpes ud.

Bilen var blevet ført af en 23-årig mand fra Gørlev Sj., som blev skønnet påvirket af både alkohol og narkotika, så han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af færdselsloven, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Forsædepassageren var en 32-årig mand fra Kalundborg, som sammen med den 23-årige fører blev transporteret til skadestuen i Holbæk. Her fik passageren konstateret kvæstelser i sine ben og blev indlagt til behandling herfor.

Den 23-årige fik udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Uheldet skete efter kørsel i nordvestlig retning ad Kærbyvej, hvorunder den 23-årige af ukendte årsager mistede kontrollen over personbilen i en svag kurve før en privat adresse med tilhørende have. Efter at have kørt gennem en hæk standsede bilen først ved påkørsel af husmuren, som dog ikke fik nogen skade.

Den beskadigede bil blev bugseret væk, og politiet afventer nu analyseresultaterne fra blodprøver, før sagen kan afgøres.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0