AnnonceLuk annonce
Spraymaling i din egen specialfarve

15-07-2021

Af Jens Nielsen

KE Laksupport på Holbækvej i Kalundborg kan nu tilbyde sine kunder spraymaling i lige den farve som kunden ønsker. Helt samme type farve som der males biler og knallerter med, kan nu leveres på spraydåse.

Kasper Elmeskov, indehaver af KE Laksupport har gjort det til sit speciale at male veteranknallerter, amerikanerbiler og veteranbiler. Kunderne kommer fra hele Sjælland.

Flere af kunderne vil dog også gerne selv kunne male deres ældre knallert, så derfor har Kasper Elmeskov nu købt et anlæg hvor han kan blande lige den farve som kunder ønsker og så levere den på spraydåse.

”Nu klan vi fx levere alle originalfarverne til de gamle Puch og Yamaha knallerter til dem som selv vil male, vi kan levere efter farvekoder, og det er helt samme maling som vi selv bruger til vores kunder, så går ’gør det selv’ projektet galt, så kan vi uden problemer overtage opgaven her,” fortæller Kasper Elmeskov, mens han demonstrerer den nye maskine som trykker farven ned i en spraydåse.

Kasper Elmeskov kan også levere 2-komponent klarlak som giver mere dybde i farven, en række grundfarver, plasticprimer og epoxy.

”Der er rigtigt mange som efterspørger de mange specialfarver, så de selv kan male hjemme i garagen, og de kunder kan vi nu hjælpe,” siger Kasper Elmeskov.

Travlhed

Der har i den seneste tid været ekstra travlt hos KE Laksupport, så nu er autolakerer Kenneth Hansen blevet ansat, så ventetiden ikke bliver alt for lang for kunderne.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0