AnnonceLuk annonce
Sportsforening bygger udendørs padelbane

10-01-2021

Sneen stod ned søndag formiddag, men det håber, fra venstre, Peter Voldstedlund og Jakob Beck Jensen, ikke at det gør påskelørdag når den nye padelbane skal indvies ved Hvidebækhallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fuglede Idrætsforening opfører en udendørs padelbane ved Hvidebækhallen, et projekt til godt 500.000 kr. Foreningen håber på indvielse af banen påskelørdag.

Padel er Danmarks og verdens hurtigst voksende sport og en super aktivitet der kan spilles af alle, uanset køn, alder & niveau.

Padel er en sport, der bedst kan beskrives som en blanding af 80% tennis og 20% squash. Banen er 10 x 20 m og er omgivet af vægge, der bruges aktivt i spillet.

Til foråret bliver der også mulighed for at spille padel i Ubby/Jerslev området. Det er Fuglede Idrætsforening som opfører en udendørs padelbane på arealet ved siden af tennisbanerne ved Hvidebækhallen.

Det sner kraftigt søndag formiddag da TV-Kalundborg mødes med Jakob Beck Jensen og Peter Voldstedslund, henholdsvis formand og næstformand i Fuglede IF, men sneen er forhåbentligt væk og solen skinner påskelørdag, for her er det planen, at den nye padelbane skal indvies.

”Vi har prøvet en padelbane i Holbæk, det er jo en fantastisk sportsgren, og vi vil jo godt være med til at skabe noget aktivitet i lokalområdet, så derfor giver det godt mening at bruge nogle af de penge foreningen har tjent på de store halfester,” siger Jakob Beck Jensen

Banen er bestilt hos firmaet Unisport, og lige nu venter Fuglede IF på byggetilladelsen fra Kalundborg Kommune

”Vi håber at banen kan stå færdig så vi kan indvie den nye padelbane påskelørdag,” fortæller Peter Voldstedslund.

Det samlede budget for Den nye padelbane er på godt 500.000 kroner, heraf bruger Fuglede IF ca. 175.000, - af deres egne opsparede midler, mens Folkeoplysningsudvalget i Kalundborg Kommune har givet tilsagn om kr. 150.000, -, den statslige udviklingspulje DGI/DIF også kr. 150.000, - og Nordea Fonden støtter projektet med kr. 50.000, -

Den nye Padelbane ved Hvidebækhallen vil kunne benyttes af medlemmer af Fuglede IF når den står færdig.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0