AnnonceLuk annonce
Spørge Jørgen kommer til Høng

07-02-2017

'Spørge Jørgen' til Høng som teaterstykke.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag d. 18.2. kommer Team Teatret forbi Høng Bibliotek med forestillingen "Spørge Jørgen".

Mange kender historien om "Spørge Jørgen" af Kamma Laurents med Ungermanns ikoniske tegninger af Spørge Jørgen som Team Teatrets forestilling bygger på. Nysgerrighed og børn hænger sammen som strømpe og fod, og hånd i handske. Nysgerrighed er menneskets medfødte trang til at undersøge ting nærmere, som samtidig betyder, at vi lærer, udvider vores horisonter og bliver klogere på os selv, andre og verden som sådan.

Hos børnene udløser nysgerrigheden en næsten endeløs række af spørgsmål om stort og småt. Spørgsmål der er nemme at svare på, og spørgsmål, der selv for meget kloge voksne, er ganske komplicerede. Spørgsmål, hvor forestillingerne om svarmulighederne er det sjoveste, og spørgsmål, hvor selve svaret er et spørgsmål i sig selv.

'Hvorfor, hvorfor dit og hvorfor dat'. Det er Jørgen Sofie og Jørgen Anders, der stiller spørgsmålene mere eller mindre på Spørge Jørgens vegne. De er søde og sjove, når de okser rundt i røde knæbukser med smæk og røde gummisko, og forvandler spørgsmålene til underholdende teater.

Forestillingen er for børn fra 3-8 år, og gratis billetter bestilles via kalundborgbib.dk under ’Det Sker’.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0