AnnonceLuk annonce
Spis - og støt Red Barnet Kalundborg

08-11-2019

Swing-Jazz Duoen, Troels Jørgensen (klaver) og Hans Jakob Madsen (bas) spiller til middagen på Naes. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 20. november fylder FN’s børnekonvention 30 år, og det vil Red Barnet Kalundborg fejre. Det bliver en dag med læring, sjov og god mad i samarbejde med Restaurant Naes og Red Barnet Kalundborgs ambassadørskole, Høng Skole.

Onsdag den 20. november sætter Red Barnet Kalundborg fokus på børnenes rettigheder i samarbejde med Høng Skole og Restaurant Naes. På Restaurant Naes kan man, denne dag, spise mad og lytte til jazz alt imens, man bidrager i den gode sags tjeneste. Alt dette i anledning af, at det i år er 30 år siden, at FN udarbejdede børnekonventionen, som definerer børnenes rettigheder i hele verden. I børnekonventionen står der blandt andet, at børn har ret til leg, uddannelse, mad, ytringsfrihed og tryghed. 

Høng Skole vil fejre dagen ved at sætte rettigheden ”Ytringsfrihed” på dagsorden og udfolde den ved hjælp af blandt andet undervisning, sang og optog gennem Høngs gader. Desuden vil Masterdrummer, Sylvester Agbedoglo, komme forbi skolen for at optræde og fejre dagen med eleverne. Fra klokken 18 byder Restaurant Naes på jazz og en lækker treretters Red Barnet-menu med vin, som bliver tilberedt af lokale råvarer fra Sjællands vestkyst og Røsnæs, hvoraf mange er sponsoreret til lejligheden af restaurantens leverandører. Bl.a. har Dyrehøj Vingaard, Vejrhøj Vingård, Røsnæs Duroc og Smokehouse Langør sponsoreret til det gode formål.

Restaurant Naes donerer 100 kr. for hver gæst, der bestiller menuen, og arbejder lige nu på, at endnu flere penge kan gå til det gode formål alt efter, hvor mange sponsorater, de får hjem. Pengene går til Red Barnet Kalundborg, der har en ny naturklub og to kommende sommerlejre i 2020.

”Red Barnet arbejder for at redde, beskytte og styrke børn. Det sidste gør lokalforeningen gennem aktiviteter i vores naturklub, som er kommet godt i gang. De frivillige i naturklubben arrangerer 1-2 ture om måneden med leg, læring og hygge. Ophold i natur giver stærkere og sundere børn. Naturen er fantasi- og trivselsfremmende. Leg med de ting, man kan finde der, bryder med strukturen i hverdagen, og får børn til at lege på kryds og tværs af bedstevenner, køn og alder,” fortæller Minna Skytte, lokalformand i Red Barnet Kalundborg.

Naturklubben støttes i øvrigt af Ole Kirks Fond, Nordea-fonden, Friluftsrådet og Lemvigh-Müller Fonden.

Link til køb af billet til middagen: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/1227/2Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0