AnnonceLuk annonce
Spiritusbilist stoppet af handlekraftige borgere

07-06-2021

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag aften stoppede en årvågen bilist samt en anden borger en spiritusbilist i Svebølle. Han blev tilbageholdt, indtil politiet kom frem.

Kl. 21 søndag aften kontaktede en bilist politiet, da han kørte bag en personbil på Kalundborgvej i Bregninge, som kørte meget usikkert. Bilen slingrede kraftigt og ramte flere gange kantstenen, ligesom han var slingret over i modkørende vejbane. Bilisten kontaktede politiet, og kørte efter den slingrende bil, som fortsatte ad Frederiksberg, og standsede på Skolevej ved en kiosk i Svebølle, hvor føreren tumlede ud af bilen. Den handlekraftige anmelder og et vidne, som også havde bemærket den slingrende bil, tilbageholdt føreren, indtil politiet kom frem til stedet. Patruljen traf den kraftigt spirituspåvirkede fører, en 42-årig mand fra Ukraine, som blæste alkometeret væsentlige over det tilladte. Han blev derfor anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve. 

Han blev taget med til stationen, hvor politiet med sikkerhed fik fastslået udlændingens identitet. Blodprøven blev sendt til hasteanalyse, og resultatet forventes at komme i dag, mandag. Den 42-årige blev løsladt sent søndag aften, men blev tilsagt til at møde på politistationen mandag eftermiddag, når resultatet af blodprøven er kommet, og sagen kan afgøres. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0