AnnonceLuk annonce
Spiritusbilist påkørte betjent under flugt

05-07-2021

Af Jens Nielsen

En 20-årig spirituspåvirket mand er blevet sigtet for at påkøre en betjent natten til mandag

Natten til mandag kl. 01.52 blev en personbil standset på Høng Landevej ved Løve i en rutinekontrol. Føreren, en 20-årig mand fra Albertslund, viste sig at være spirituspåvirket og blæste i alkometeret, som viste en promille over det tilladte.

Da betjenten erklærede den 20-årige for anholdt, blev han u samarbejdsvillig og nægtede at stige ud af bilen. Politifolkene åbnede bildøren for at assistere manden i at følge med, men han satte sig til modværge.

Mens betjentene forsøgte at få føreren ud af bilen, kørte den 20-årige fremad, så den ene betjent blev ramt på sin arm af bilen. Den 20-årige kørte herefter fra stedet mod syd. Betjenten var ikke kommet alvorligt til skade, så patruljen eftersatte det flygtende køretøj. Efter nogle få hundrede meter standsede bilen af sig selv og den 20-årige steg selv ud og blev anholdt uden dramatik.

Han blev sigtet for vold ved at have påkørt betjenten, for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve.

Mandag formiddag efter endt sagsbehandling blev den 20-årige løsladt, da der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0