AnnonceLuk annonce
Spiritusbilist kørte galt med 3-årig datter i bilen 

21-01-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

En 32-årig kvinde påkørte mandag eftermiddag en parkeret bil, da hun var spirituspåvirket. I forbindelse med påkørelsen væltede kvindens bil rundt og landede på taget. Med sig i bilen havde den 32-årig kvinde sin 3-årig datter. 

Kl. 15.14 mandag eftermiddag skete et trafikuheld, da en 32-årig kvinde fra Gørlev Sj. kørte ad Østerled i nordlig retning, hvor hun påkørte en parkeret personbil, som holdt  parkeret i siden af vejen. I forbindelse med uheldet væltede den 32-åriges bil rundt og landede på taget. Med som passager i bilen var kvindens 3-årig datter, men både hun og hendes mor slap dog med forskrækkelsen, da de ikke kom noget til.

Politiet kom frem til stedet, hvor de traf den 32-årige fører, som var påvirket af spiritus. Hun blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Ejeren af den parkerede bil blev underrettet om uheldet. Efter blodprøven var blevet udtaget, blev den 32-årige løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil hun hører mere fra politiet. Politiet underrettede ydermere de sociale myndigheder om episoden i forhold til barnets tarv. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0