AnnonceLuk annonce
’Spiralen’ er IKKE en klatrevæg

05-02-2017

'Spiralen' er IKKE en klatrevæg. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg kommune er bekymret for, at nogle – især unge mennesker – vil opfatte det noget anderledes byggeri, som Spiralen er som en klatrevæg.’’

I går var der indvielse på Spiralen i Kalundborg, der er det nye Idræts- og Bevægelseshus. Rigtig mange mennesker var mødt op for at fejre det nye hus, men der er et enkelt problem, som bekymrer Kalundborg Kommune.

Det er nemlig kommet Kalundborg Kommune for øre, at flere borgere synes, at det nye Idræts- og Bevægelseshus Spiralen ligner en klatrevæg, hvilket det absolut ikke er.

Flere på Kalundborg Kommune er derfor bekymrede for, om nogen kan finde på at forsøge sig med at klatre på den nye og noget anderledes bygning, og har i den forbindelse bedt TV-Kalundborg om at informere om, at Spiralen på ingen måde er en klatrevæg, at det naturligvis er ulovligt at klatre på huset, og ikke mindst, at det er farligt at klatre på huset.

"Det er fuldstændig lige som alle andre bygninger i kongeriget Danmark, og det er ikke meningen, at man skal kravle på dem, og der adskiller vores nye idræts- og bevægelseshus sig IKKE fra de andre," siger borgmester Martin Damm (V).Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0