AnnonceLuk annonce
Spiller solen ned

17-06-2021

Hver fredag sommeren over spiller man solen ned på Asgers Bar. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hver fredag aften sommeren over spiller man solen ned med lækre vibes fra en dj alt imens, at man nyder solnedgangen og en drink (eller to) eller måske et glas bobler på Asgers Bar i Kalundborg.

I Australien og Indonesien er det meget populært – at spille solen ned med lækker musik og en drink i hånden. Det kaldes Sunset Sessions, og nu er det altså også nået de nordiske breddegrader, hvor man på Asgers Bar hver fredag spiller solen ned med skøn musik fra en dj og gode tilbud på forskellige drinks og bobler.

”Det er meget populært i Australien og Indonesien, og mange kender det også fra ferier. Det er jo sådan en slags happy hour, med smuk udsigt” siger Asger Øgelund, der ejer Asgers Bar.

Klar til at gentage succesen

Dj’en er Slagelse, og hedder Mikas Kyed. Han spillede første gang solen ned på Asgers Bar i sidste uge, hvor der var godt fyldt op med mennesker, der nød musik, drinks og den gode udsigt. Med lovning på fantastisk sommervejr i morgen, fredag, ser det ud til, at succesen bliver gentaget på havnen i Kalundborg.

”Det gik rigtig fint i fredags, og der var godt fyldt op med mennesker. Man behøver jo heller ikke et coronapas, når man sidder udenfor. Vi har masser af stole og borde foran baren, hvor man kan sidde og nyde solnedgangen i god afstand til andre,” fortæller Asger Øgelund.

I Asgers Bar kan man ydermere købe hjemmelavede pizzaer. Køkkenet i Asgers Bar har åbent fra 17-20.30. Baren lukker pt. kl. 24 grundet COVID-19 restriktioner, ellers lukker baren normalt først ved 2-3 tiden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0