AnnonceLuk annonce
Spildopmagerne kan igen tage imod genbrugsting

06-03-2021

Af Jens Nielsen

Fra på mandag d. 8. marts bliver der igen mulighed for at aflevere genbrugsting i Spildopmagernes containere på genbrugsstationen på Asnæsvej i Kalundborg. Der åbnes for salg hos Spildopmagerne fra d. 16. marts.

Spildopmagerne i Kalundborg har også været ramt af nedlukning grundet coronapandemien, det har også betydet, at aflevering af salgbare genbrugsting i Spildopmagernes containerne på genbrugsstationen også har været lukket, men fra på mandag d. 8. marts bliver containerne igen åbnet, lige som der er mulighed for at aflevere genbrugsting hos Spildopmagerne på Langagervej torsdage eller lørdage fra kl. 9-12.

Gør klar til genåbning

Spildopmagerne har besluttet, at de åbner for salg i deres mange afdelinger på Langagervej fra tirsdag d. 16. marts.

Som ved genåbningen i maj måned, vil kunderne blive lukket ind i hold og ind gennem flere indgange, lige som der er sørget for sprit, ensretning gennem lokalerne og der skal bæres visir eller mundbind.

”Mange af vores frivillige er ældre borgere, så der kan være enkelte af vores afdelinger som ikke åbner d. 16. marts, men ellers er vi klar til igen at byde kunderne indenfor,” siger Henrik Harslund, formand for Spildopmagerne i Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0