AnnonceLuk annonce
Spektakulært ildshow blev en succes

08-10-2018

Det store ildshow lørdag aften på Tissø Vikingemarked blev en succes. Foto: Claus Sørensen

Af Jens Nielsen

Spektakulært ildshow lørdag aften på Tissø Vikingemarked blev en stor succes. Knapt 4000 børn og voksne besøgte det populære marked i løbet af weekenden.

Arrangørerne af Tissø Vikingemarked kan endnu engang notere sig en solid succes efter weekendens store Tissø Vikingemarked ved Fugledegård, det 9. marked i rækken og det største nogensinde.

3400 børn og voksne kikkede forbi i løbet af weekenden, og 300 købte billet til årets nyhed, et Spektakulært ildshow lørdag aften, hvor gruppen Dragonflies underholdte de mange fremmødte, samtidig var hele markedet åbent, så det blev en helt speciel oplevelse for publikum, hvor der også var mulighed for at købe varm suppe, pølser og lidt at drikke.

”Vi er meget tilfredse med at der var 300 som mødte op lørdag aften, det er flere end vi havde turdet håbe på, det er dejligt når det lykkedes” fortæller formand for Tissø Vikingemarked, Flemming Larsen.

Det er Liv i Kalundborg puljen som har støttet ildshowet lørdag aften.

”Uden støtte fra Liv i Kalundborg havde vi nok ikke turde binde an med ildshowet lørdag aften, så vi er meget glade for støtten,” siger Flemming Larsen.

Tissø Vikingemarked kan næste år fejre 10-års jubilæum, og formanden håber at det bliver endnu større end i år og med flere nyheder.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0