AnnonceLuk annonce
Spejderliv – Skal du være med?

23-04-2019

Foto: det Danske Spejderkorps

Af Jens Nielsen

Det Danske Spejderkorps Esbern Snare i Kalundborg inviterer alle piger og drenge som går i 4. – 5. og 6. klasse til en spændende aften, tirsdag d. 30. april, hvor der kan opleves masser af spejderliv, bål og gode kammerater.

Udendørs aktiviteter er i hastigt fremgang over hele landet, spejderne oplever generelt tilgang, og den bølge vil DDS Esbern Snare i Kalundborg selvfølgelig gerne være en del af, og derfor inviterer de til en spændende spejderaften for alle piger og drenge i 4. – 5. og 6. klasse, tirsdag d. 30. april kl. 18.30 til 20.30, i spejderhytten, Hestehaven 3A, Kalundborg, hvor der bl.a. bydes på bål, sjove udfordringer og en oplevelse i naturen, og selvfølgelig mere information om hvad det vil sige at være spejder.

”Det bliver en aften hvor man skal være sammen med andre på en positiv måde, opleve naturen, lave bål, prøve at finde vej ved hjælp af kort og kompas, og så bliver der masser af sjove udfordringer som alle kan være med til, en aften med fælleskab og gode kammerater,” fortæller Lisbet Andersen fra DDS Esbern Snare.

Aftenen byder også på muligheden for at lære forskellige knob samt bygge, hvor der skal bruges både dolk, sav og økse.

Stort set alt spejderarbejdet foregår i patruljer. Patruljen arbejder selvstændigt og skal selv løse opgaver og problemer – der er dog altid en leder klar, hvis spejderne har brug for hjælp. Spejder er en fritidsinteresse, hvor der er plads til alle. I patruljen lærer man derfor også at tage hensyn til hinanden og samarbejde.

Informationsaftenen foregår tirsdag d. 30. april kl. 18.30 til 20.30, spejderhytten, Hestehaven 3A, Kalundborg. Husk praktisk tøj og tag bare en kammerat med.

Interesserede kan tilmelde sig på nedenstående link, men det er ikke en betingelse, bare mød op, så bliver der taget godt imod.

https://www.esbernsnare.dk/begivenhed/tag-en-kammerat-med-kom-og-prove-spejderlivetFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0