AnnonceLuk annonce
Spejdere på sommerlejr

04-07-2019

I år går årets sommerlejr for Hvidebæk spejderne, til Stevninghus spejdercenter i Aabenraa, hvor de fejrer 50 års jubilæum for centeret, og ellers står lejren i vikingernes tegn.

“Vi glæder os meget til at komme på denne lejr, hvor vi både skal smede, klatre i træer og arbejde med solenergi, og deltage i en vikingefest på jubilæumsdagen lørdag. Men vigtigst af alt så skal vi hygge som altid når vi er på lejr,” udtaler Michaela Petersen som er leder hos Hvidebækspejderne.

Årets lejr har 23 deltagere fra Hvidebæk Spejderne, som i år har valgt at tage på fælles sommerlejr i gruppen fra mini til trop.

“Sommerferien er også en god lejlighed til at se lidt tilbage, på den sæson som netop er overstået” Udtaler Jakob Bagger-Hansen som er leder hos Hvidebækspejderne, og fortsætter: “Vi er glade for den støtte og opbakning vi oplever lokalt i byen og fra fonde, som giver os mulighed for at lave så meget bedre spejderarbejde for vores spejdere. Vi har i år modtaget støtte fra Sydbank Fonden som gav 5.995 til at vi kunne indkøbe nye snittesæt til stor glæde for vores spejdere. DUF har også flere gange givet os til nye indkøb, bl.a. en flagstang, som vi er meget glade for. Og sidst har vi fået kr. 5.000 fra Miljø- og Energifonden, til transporten for vores sommerlejr”.

Helt lokalt har Superbrugsen i Ubby bl.a. støttet et fælles troparrangement med fastelavnstema, for spejdere i alderen 12 - 15 år i Skjalm Hvide division, hvor der blev dystet i klassikere som “bide til bolle” og “ringridning” og de lidt mere spejderagtige, som at “slå katten af tønden med en rafte”.

Hos Hvidebækspejderne er der flere ting at glæde sig over. I april afholdte Hvidebækspejderne “spejder for en dag arrangement” som udover besøg fra borgmester og byrådspolitikere, også gav 5 nye spejdere, bl.a. to nye familiespejdere til den nystartet familiespejder gren.

Hvidebæk Spejderne inviterer igen til åbent hus søndag den 18. august fra kl 10 - 12 på Industrivej 21, Jerslev, hvor alle 3 - 6 årige er velkommen med deres forældre eller anden voksen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0