AnnonceLuk annonce
Speeddating mellem virksomheder og elever

13-03-2018

Speeddating på Processkolen i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Processkolen i Kalundborg havde tirsdag eftermiddag inviteret til et speeddatingsarrangement mellem en række virksomheder, og elever på procesoperatør og industrioperatøruddannelserne.

Eleverne på Processkolen i Kalundborg var tirsdag eftermiddag inviteret til speeddating sammen med virksomhederne, Novo Nordisk, Novozymes, National Oilwell Varco (NOV), Lundbeck og Viminco, Skælskør.

Et arrangement hvor virksomheder og elever kunne se hinanden an og knytte kontakter og måske lave aftaler om en lærerplads.

”Vi holder denne her speeddating for at elever og virksomheder kan få et førstehåndsindtryk af hinanden og lige mødes. Virksomhederne har mulighed for at fortælle om hvem de er og hvad de producerer på virksomheden, og hvad er det for en type elev de kikker efter. Samtidig har eleverne mulighed for at spørge ind til hvad elevpladsen indebærer,” fortæller uddannelseschef Leif Dam Pedersen, Processkolen i Kalundborg.

Eleverne fik 10 minutter ved hver af de syd ’dating stationer’, og rykkede på den måde rundt og fik en snak med samtlige virksomheder.

Eleverne er færdige med skolen til juli og skal så fortsætte i lære på en virksomhed.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0