AnnonceLuk annonce
Specialskole får 10.000 kr. til køb af musikinstrumenter

26-10-2020

Af Jens Nielsen

Sigrid Undset Skolen i Kalundborg fik mandag morgen overrakt en check på 10.000 kr. fra Nordea Fonden til køb af udendørs musikinstrumenter.

De omkring 75 elever på Sigrid Undset Skolen i Kalundborg var mandag morgen forsamlet til udendørs i forbindelse med, at skolen fik overrakt en check på 10.000 kr. til musikinstrumenter på legepladsen.

Det var filialdirektør Heidi Broskov Sørensen, som på vegne af Nordea Fonden overrakte den store check til lærer Lotte Jensen.

Det er Lotte Jensen som har fået ideen til de udendørs musikinstrumenter.

”Det er musikinstrumenter der er lavet af jern, nogle store rørsamlinger som passer sammen tonemæssigt, så uanset hvordan man slår på dem, så lyder det smukt,” fortæller Lotte Jensen, og fortsætter,

”Rørene er regnbuefarvet, så der bliver også lidt at se på.”

Lotte Jensen håber på, at det er starten på en større samling af udendørs musikinstrumenter, som vil have en samlet pris på omkring 100.000 kr. hvis den skal være komplet, og så er håbet også, at arealet med musikinstrumenter på sigt kan blive overdækket.

Det er ikke første gang at Sigrid Undset Skolen modtager en pris, tilbage i januar i år donerede chaufførerne fra Egons Busser 10.000 kr. til specialskolen, penge de havde modtaget i forbindelse med Kalundborg Kommunes handicappris. Pengene blev brugt til en forhindringsbane.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0