AnnonceLuk annonce
Speciallæge har udvidet med en kosmetisk afdeling

17-04-2017

Deirdre Nathalie Dufour, indehaver af Hudklinikken Kalundborg, har udvidet med en kosmetisk afdeling. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hudklinikken Kalundborg har nu udvidet med en afdeling for kosmetisk behandling, her kan bl.a. behandles rynker, dybe furer, samt fjernelse af uønsket hårvækst og permanent hårfjernelse.

Hudklinikken Kalundborg, der behandler hudsygdomme efter henvisning fra en praktiserende læge, har nu udvidet forretningsområdet med en kosmetisk afdeling, hvor kunderne selv kan bestille tid uden en henvisning fra egen læge.

I den nye afdeling kan der bl.a. behandles rynker, dybe furer, samt fjernelse af uønsket hårvækst og permanent hårfjernelse.

”Flere kunder har efterspurgt kosmetisk behandling, og jeg har tidligere arbejdet med den type behandlinger, så for mig virkede det ikke fjernt”, fortæller Deirdre Nathalie Dufour, speciallæge i hudsygdomme og indehaver af Hudklinikken Kalundborg, og fortsætter,

”Jeg synes det virker helt naturligt at jeg som hudlæge interesserer mig for området, idet jeg i forvejen ved rigtigt meget om behandling af hud, så hvis jeg var kunde ville jeg da synes at det var dejligt at gå til kosmetisk behandling hos en hudlæge, som er specialist”.

Rynker og dybe furer behandles med Botox eller Restylane, som injiceret med en ultra tynd nål og i meget små mængder ind i de områder, man ønsker at behandle.

I hudklinikkens kosmetiske afdeling anvendes IPL – Intense Pulsed Light, som er en laser til permanent hårfjernelse. Laseren virker ved at udsende lysenergi, som omdannes til varme og passerer ned gennem huden og den mørke farve (pigmentet) i hårstrået til hårsækken, som herved destrueres efter gentagende behandlinger. 

Karsprængninger og rødme i huden - primært i ansigtet, behandles ligeledes med laser.

”Kosmetisk behandling i Hudklinikken handler ikke om at ændre dit udseende, men om at fremme det naturlige, friske  og velplejede udseende”, siger hudlægen

Kunderne til den nye kosmetiske afdeling er typisk kvinder, men behandlingerne tilbydes også til mænd, oplyser Deirdre Nathalie Dufour, som også fortæller at kunderne tilbydes en konsultation før behandlingerne sættes i gang.

Læge og sygeplejerske ansat

”Vi har normalt 18 ugers ventetid i klinikken, på behandling af hudsygdomme, så nogle kan måske tro at ventetiden bliver endnu længere når vi nu også skal lave kosmetiske behandlinger, men sådan er det ikke, der er ansat både en læge og sygeplejerske til de kosmetiske behandlinger, så de patienter der kommer via en henvisning vil intet mærke til at vi nu også har en kosmetisk afdeling”, siger Deirdre Nathalie Dufour.

Hudklinikken Kalundborg har adresse på Banegårdspladsen1, 2. sal, Kalundborg. Læs mere, klik herKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0