AnnonceLuk annonce
Spangsberg fejrer påsken

10-04-2019

Line Sørensen, daglig leder af Spangsberg Fabriksudsalg i Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Spangsberg Fabriksudsalg på Stejlhøj i Kalundborg har travlt her op til påske. Nogle af flødebollerne har oven i købet fået en ny farve, og der er fine æsker med fyldt chokolade, ligesom hylderne bugner af slik fra Nørgaard og Spangsberg.

Normal Har Spangsberg Fabriksudsalg åbent onsdag til lørdag, men her op til påske, er der i stedet åbent mandag til onsdag og igen lørdag, da der er lukket i påskedagene. Så skal man have fyldt lageret op inden påskefrokosten Langfredag, skal man huske, at onsdag er sidste dag.

Line Sørensen, der bestyrer Spangsberg Fabriksudsalg i Kalundborg fortæller, at påsken er en travl tid, når man sælger chokolade og flødeboller m.m.

”Mange skal enten til en påskefrokost, eller holder selv noget for familie eller venner hjemme, og så er det godt enten at have en værtindegave eller noget til sine gæster, og der falder gaveæskerne med chokolade eller bolsjer altid i god jord, ligesom flødebollerne også gør.”

Fine gule flødeboller

De fine gule flødeboller, der står stablet i de mange kasser, er i anledning af påsken. De ligner fine påskeæg, og smager af orangeknas. Men de vil kun være at finde i butikken op til påske. 

”Det er nogle, vi har fået i forbindelse med påsken, så når de er solgt, kommer der ikke flere efter påske,” siger Line Sørensen.

Udover de mange lækre ting til den søde tand, kan man også købe shots hos Spangsberg på Stejlhøj.

”Nogle bruger shots i stedet for snaps til påskefrokosten,” fortæller Line Sørensen.

Spangsberg Fabriksudsalg har altså åbent mandag til onsdag i næste uge fra kl. 11-17, og har lukket i påskedagene, dog er der også åbent lørdag mellem påskedagene. Der bydes naturligvis stadig på en gratis flødebolle, når kunderne træder ind af døren.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0