AnnonceLuk annonce
Spændende undervisning by Night

20-10-2019

Allikelund Gymnasium i Kalundborg.

Torsdag den 31.10 holder Allikelund Gymnasium i Kalundborg åbnet fra 18:30 – 21:00, hvor alle kan komme og opleve forskellige former for spændende aftenundervisning.

”Der vil være ekstra stole i alle klasserne, hvor man frit kan vælge imellem at opleve fag som Fysik og Sundhed, Teknologi, PLS (Proces, Levnedsmiddel og Sundhed) og Virksomhedsøkonomi samt flere spændende fag. Kl. præcis 20:00 samles vi alle i kantinen, hvor der venter alle en rytmisk oplevelse,” fortæller rektor på Allikelund Karen Marie Bach Christensen.

Arrangement, som kaldes for Allikelund by Night, er en del af EUC by Night, og netop i disse dage husstandsomdeles en folder for EUC by Night i Kalundborg, Holbæk og Odsherred kommune. EUC by Night er en række arrangementer på EUC’s forskellige adresser i de tre kommuner.

Arrangementer, der afholdes den sidste torsdag i måneden fra oktober til og med april i tidsrummet kl. 16.00 – 21.00, og der er alt fra foredrag, omlagt undervisning, workshops og åbne værksteder til sociale arrangementer, fællesspisning og cafeer. De fleste arrangementer er gratis og kun få kræver tilmelding. Gennem arrangementerne kan man komme tættere på EUC Nordvestsjælland, deres godt 2500 elever, ca. 370 ansatte og deres varierede udbud af uddannelser fra voksenefteruddannelse bl.a. i form af AMU-kurser, erhvervsuddannelser til de gymnasiale uddannelser EUX, HHX og HTX.

”Det er en anderledes måde at sætte fokus på, at uddannelse er vigtig og at faglige og sociale fællesskaber netop skaber et fundament for, at vi kan udvikle os,” udtaler gymnasiedirektør Malene Grandjean.

Ideen opstod på et EUC-bestyrelsesseminar i foråret, og der var ikke langt fra ide til handling.

’’Vi har valgt at afholde en række arrangementer i løbet af de seks torsdage. Vi vil gerne vise, hvad vores mange elever bruger deres tid på. Vi bruger trods alt ca. en tredjedel af vores hverdag på skole eller arbejde. Vi har desuden et andet helt klart perspektiv med disse aftenener, nemlig at styrke de ungens relationer på kryds og tværs. Vi ved, at når de unge føler sig godt tilpasse rent socialt, så er der bedre plads til at fokusere på læring’’, udtaler rektor for Allikelund Gymnasium Karen Marie Bach Christensen.

Allikelund Gymnasium har adresse på J. Hagemann-Petersens Alle 22, Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0