AnnonceLuk annonce
Spændende udfordringer med Håndboldkaravanen

30-09-2019

Masser af leg og boldspil i Ulshøjhallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Håndboldkaravanen fra Dansk Håndbold Forbund og Raklev Håndbold havde mandag inviteret 4. og 5. klasses elever fra Skolen på Herredsåsen til introduktion i håndboldspillet.

Håndboldkaravanen er Dansk Håndbold Forbunds rullende PR- og inspirationsenhed. Mandag var Håndboldkaravanen forbi Ulshøjhallen, hvor eleverne fra 4. og 5. klasse fra Skolen på Herredsåsen fik et indblik i det at spille håndbold.

Arrangementet var i samarbejde med Raklev Håndbold, og eleverne kunne prøve kræfter med præcisionskast på lærred med Niklas Landin, skyde på fartmåler, gennemføre motorikbane, trylle med bolden og selvfølgelig blev der også spillet håndbold.

”Arrangementet hænger fint sammen med at eleverne skal til håndboldstævne først i november, så vi har håndbold på skoleskemaet i forvejen, så derfor giver dagen rigtigt god mening,” fortæller Mette Elmelund, lærer på skolen og hovedansvarlig for Kalundborg Kommunes skoleidrætsudvalg, der hvert år arrangerer en række idrætsstævner for alle kommunens elever.

Flere medlemmer

Formålet med at Håndboldkaravanen kommer forbi er bl.a. at få flere til at interessere sig for spillet og måske melde sig ind i en klub.

”Målet er selvfølgelig at få nogle af de her elever til at spille håndbold. Hos os satser vi rigtigt meget på det sociale, får lavet nogle stævner hvor vi kommer afsted, det er der rigtigt mange af medlemmerne der er glade for,” fortæller Heidi Larsen fra Raklev Håndbold.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0