AnnonceLuk annonce
Spændende taekwondoopvisning på tirsdag

31-08-2019

Son Taekwondo inviterer alle interesserede til en flot opvisning tirsdag den 3. september i sportshallen på Rynkevangskolen i Kalundborg.

De helt små, dem midt imellem, 30 plus og så de rigtige dygtige, det er hvad Son Taekwondo i Kalundborg byder på tirsdag aften når alle interesserede er inviteret til en stor opvisning i hallen ved Rynkevangskolen.

Opvisningen varer fra 19 til 20.30, og det er de mindste der starter med både lidt fra den daglige træning, men også enkelte show elementer.

Holdet 30 plus handler meget om motion, samt at styrke smidigheden med taekwondo, men de vil også lave noget som publikum ikke lige havde regnet med, oplyser Benny Olesen, der er instruktør i Son Taekwondo.

Opvisningen viser også klubbens skrappeste, her kan opleves bl.a. firdobbelt flyvespark i luften samt baglæns salto hvor deltagerne kommer flere meter op i luften så der er rigtigt meget at opleve for publikum.

Opvisningen har tre elementer, dels at prøve at trække nye medlemmer til sæsonen der lige er startet, ryste de forskellige hold sammen, og endelig at få familie og kammerater til at komme forbi så de kan opleve hvad Son Taekwondo egentligt handler om.

Son Taekwondo Kalundborg har omkring 60 medlemmer, der træner i Rynkevanghallen.

Son Taekwondo tilbyder alle interesserede, som vil prøve sporten, et gratis prøvemedlemskab i hele september måned.

Der er gratis adgang for alle interesserede til opvisningen på tirsdag d. 3. september fra kl. 19-20.30 i RynkevanghallenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0