AnnonceLuk annonce
Spændende nyhed til de varme dage

08-06-2019

Jesper Abkjær Petersen, medindehaver af Punkt1 i Kalundborg, præsenterer den nye 3 i 1 aircondition. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Punkt1 i Kalundborg har fået en spændende nyhed ind i det store sortiment, en mobil aircondition, som både kan køle, varme og affugte.

Sidste sommer, hvor der i lang tid var hedebølge i landet, blev der solgt rigtigt mange ventilatorer til at give luft i sommervarmen, det fik de to indehavere af Punkt1 i bl.a. Kalundborg, Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen, til at gå i tænkeboks, og nu kan de præsentere en smart aircondition som både kan køle, varme og affugte, og så er den mobil, og er nem at flytte rundt med.

”Vi har selv været med til at udvikle den mobile aircondition sammen med et dansk firma som normalt sælger store airconditionanlæg. Det unikke er at den også kan varme, det er der ikke andre på markedet som kan, med mindre de bliver meget dyre, det er en 3 i 1,” fortæller Steen Jensen fra Punkt1 på Stejlhøj i Kalundborg.

Ud over at den kan køle privatboligen, eller kontoret i en virksomhed, så kan den også affugte helt op til 38 liter i døgnet, hvis man fx har en fugtig kælder.

Den nye mobile aircondition vil også være smart til vinter, hvor mange har deres blomster stående i udestuen, her kan der så skabes varme, og mange har også et redskabsskur hvor der kan være behov for varme, så det er ikke kun om sommeren at den mobile enhed kan anvendes.

Den nye aircondition er meget net at montere og er med en indbygget timer, så tiden hvor den skal stoppe og starte, kan indstilles.

Prisen er lige under 6000 kr. og nyheden kan købes i Punkt1 i Kalundborg og Gørlev, samt de andre Punkt1 forretninger makkerparret har rundt om på Sjælland.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0