AnnonceLuk annonce




Spændende gourmetaften på Café Dyrehøj

12-10-2019

Tina Thrysøe og personalet hos Café Dyrehøj er klar med en række spændende arrangementer hen over efteråret. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tina Thrysøe, forpagter af køkken og café på Dyrehøj Vingård på Røsnæs, er klar med en række spændende muligheder for lækker mad hen over efteråret, jul og nytår, bl.a. en seks retters gourmetaften, fredag i efterårsferien.

Hele sommeren har der været rigtigt travlt med besøgende på Café Dyrehøj på Røsnæs, med servering af frokostretter og kaffe-kage, og caféen holder forsat åbent i weekenden, men efteråret byder nu på en række spændende arrangementer.

Fredag d. 18. oktober afholdes der gourmetaften på Café Dyrehøj, hvor Tina Thrysøe og hendes personale er klar med hele seks retter mad, og dertil vine fra Dyrehøj Vingård.

Menu lyder sådan her: Carpaccio med kirsebærglace, friteret kapers og syltede tomater. Ravioli med muslinger, parmesancrem og trøffel. Porchetta af Røsnæs grisen Dyroc, grov pesto, caprese og rosmarin kartofler. Gin sorbet. Teleggion med syltede pærer og knækbrød. Cremé Brulee med passionsfrugt crem, græskarkerner og vanilje iscrem.

Gourmetaftenen starter i vineriet på Dyrehøj Vingård kl. 18, til et glas bobler.

Udover gourmetaftenen, der altså ligger i efterårsferien, har Café Dyrehøj mange andre arrangementer på programmet.

Allerede på tirsdag d. 15. oktober, serveres der stegt flæsk og persillesovs ad libitum.

Helt vildt

Den 2. november serveres en enestående vildtbuffet – tilberedt på forskellige måder.
Hvert år i november fejrer Café Dyrehøj efteråret med en vildtbuffet bestående af fugle og dyrevildt i forskellige tilberedninger med tilbehør der hører sig til, som skovens og markens svampe, bær og frugter. Buffeten efterfølges af en lille dessert og kaffe.

Torsdag d. 7. november er der mulighed for at deltage på kokkeskolen, hvor deltagerne lærer at stege en bøf og lave bearnaisesauce fra bunden.

Søndag d. 10. november serveres en lækker brunch, og den 4. december afholder Café Dyrehøj et chokoladekursus for begyndere, hvor Andrea Søllested, der i 2017 vandt Bage dysten, vil guide deltagerne igennem en aften med masser af chokolade.

Jul og Nytår

Julen er familiens fest, så invitere dem du holder af til familie julefrokost på Café Dyrehøj d. 8. december, og allerede nu er Tina Thrysøe klar til at modtage bestilling på nytårsmenuen, som leveres ud af huset, og samme mulighed er der faktisk også med julemaden, for dem som ikke selv har lyst til at stå i køkkenet med and, flæskesteg og brun sovs, men hellere vil bruge tiden sammen med familien.

Læs mere om de mange arrangementer på Café Dyrehøjs facebookside, klik her

Bestil venligst plads til et eller flere af de spændende arrangementer på tlf. 2657 1766.



Klik her for at se billeder



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0