AnnonceLuk annonce
Spændende forårsprogram præsenteres

09-01-2017

Af Jens Nielsen

På lørdag, den 14. januar, inviterer Kalundborg Biblioteker til offentliggørelsen af bibliotekernes nye forårsprogram.

Kalundborg Biblioteker udkommer igen med et program fyldt med teater, foredrag, kurser og meget mere - for hele familien - denne gang også med projektet "Liv i Forsamlingshusene".

Det nye forårsprogram præsenteres lørdag d. 14. januar fra kl. 10 til 13 på Kalundborg Bibliotek, hvor der bydes på kaffe, te og saftevand, samt lidt sødt.

I det nye program kan man også denne gang finde Kalundborg Folkeuniversitetets arrangementer samt ture og foredrag for Biblioteksklubbens medlemmer. Endvidere findes It-kurser, et Ipad kursusforløb og et android kursusforløb.

For børnene er der i vinterferien mange spændende arrangementer, ugen afsluttes med en teaterforestilling for de 3-8 årige, om den gamle kendte Spørge Jørgen.

I 2017 kan Kalundborg Biblioteker for anden gang præsentere alle arrangementerne fra projektet "Liv i Forsamlingshusene". Læse mere om projektet på kalundborglif.dk

Lørdagens program indeholder også en strikke café, hvor der strikkes klude, og man kan lære Dominostrik. Desuden vil der være mulighed for at lave en ’snemand’ i Silk Clay. Til de to mest fantasifulde Snemænd i Kalundborg vil der være præmier. Begge arrangementer er for både børn, unge og voksne.

Forårsprogrammet ligger tilgængeligt på alle bibliotekerne i Kalundborg Kommune, fra offentliggørelsen den 14. januar 2017, samt på hjemmesiden www.kalundborgbib.dk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0