Sommersalg i stedet for byfest

Der er bl.a. mulighed for at være med til en dragefestival på Stejlhøj. Foto: Colourbox

Af Jens Nielsen

Vores Kalundborg er klar med sommersalg i tre dage i næste uge, tre dage med underholdning, aktiviteter og gode tilbud – en værdig afløser for byfesten som er aflyst grundet Coved-19 restriktioner.

Det var en trist meddelelse Vores Kalundborg fik fra Midt- og Vestsjællands Politi tidligere på måneden. Grundet forsamlingsforbuddet på 500 personer, når én forening afholder et arrangement, kan det nu ikke lade sig gøre at afholde byfest i Kalundborg.

Der bliver dog lidt byfeststemning i Kalundborg i næste uge (uge30), når en række foreninger og butikker afvikler egne aktiviteter med titlen ’Sommersalg i Kalundborg’.

Torsdag starter med en tegnekonkurrence for de mindste hos Thranes Legetøj i Kordilgade. Panfløjtegruppen Taitacuna underholder i Kordilgade, og der afvikles minigolf ud for flere af byens butikker på baner der er sponseret af Kalundborg Håndværkerforening. Der er også mulighed for at opleve både Panfløjtegruppen Taitacuna og minigolf, fredag og lørdag.

Torsdag er der også dragefestival. Det afvikles på Stejlhøj med Punkt1, Kvickly og Meny som sponsor og Henning Weisdorph underholder ved Det Mexicanske Bøfhus hen over frokost.

Fredag er det Løvenskjolds Jazzcirkus som underholder ved Det Mexicanske Bøfhus kl. 11-14 og Jumping Jacks underholder kl. 14-17 med festlig og humoristisk streetjazz i Kordilgade og på Nytorv.

Lørdag inviterer Tøjeksperten og HIF til fodbold for børn på Nytorv. Det foregår mellem kl. 9-15.

Lions inviterer til Bankospil kl. 9-11 i Kistrups Gård og Løvenskjolds Jazzcirkus underholder igen i Kordilgade lørdag hen over middag.

Feat the Band underholder på Café & Restaurant La Viva og så har Lions i øvrigt åbent for sdalg af grillmad alle tre dage i Kistrups Gård.

Værtshuset Kontoret afvikler byfest over fire dage som omtalt tirsdag.

Så på ingen måde den gode gammeldags byfest, men alligevel tre dage med aktiviteter for hele familien og masser af gode tilbud i byens butikker, hvor der i øvrigt er åbent til kl. 21 torsdag aften.

Del