AnnonceLuk annonce




Sommertid = rosé

19-07-2020

Der er stort udvalg af rosé i Meny i Kalundborg, hvor salget er fordoblet denne sommer. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hos Meny i Kalundborg har man fordoblet salget af rosé denne sommer, og den populære drik kan da også købes i alverdens afskygninger hos Købmand Peter Egebæk i Kalundborg.

Selv i afkølet form kan man købe rosé hos Meny i Kalundborg. Der er nemlig sat store kølediske op, hvor der står rosévin i alverdens afskygninger til de roséglade kalundborgensere – og turister.

”Vi har faktisk fordoblet salget af rosé i år, og det er vi selvfølgelig glade for. Jeg tror, at der er flere faktorer, der spiller ind, bl.a. at mange har lavet mere mad hjemme grundet COVID-19, ligesom mange ikke er taget ud at rejse, og dermed hygger sig ekstra hjemme med god mad og vin. Det er jo ikke kun på rosé salget, at vi kan se, at vi sælger mere, men også på spiritus, grønt og i kød- og fiskeafdelingen,” fortæller købmand Peter Egebæk.

Rosésmagninger en succes

Ole Lykke, der står for vinafdelingen i Meny Kalundborg, sammen med Karsten Rasmussen, er heller ikke i tvivl om, at den nye vinkøler har været en succes for salget af rosévin i forretningen, men han er også sikker på, at de rosésmagninger, der har været i forretningen, har været en medvirkende faktor.

”Vi havde kølerne alligevel, og det er perfekt, at vi nu kan tilbyde kunderne kold rosévin, hvis de kommer ind og skal bruge noget sammen aften fx men derudover har vi også haft en del rosésmagninger i butikken fredag og lørdag, og det har også fået folk til at købe mere rosévin, tror jeg. Vi har selvfølgelig overholdt retningslinjer for COVID-19 i forbindelse med smagningerne,” fortæller han.

Fokus på kompetence i alle afdelinger

Ydermere tror Ole Lykke også, at fordi mange ikke har rejst i år, som vanligt, har de brugt flere penge på gode råvarer og lækker vin.

”Kan man ikke komme til fx Italien i år, må man i stedet nyde Italien på terrassen. Folk bruger derfor penge på noget andet, og vi har da også prioriteret, at der er kompetence til at hjælpe folk i alle afdelinger til trods for ferietid,” fortæller han, og bliver suppleret af Peter Egebæk: ”Det er vigtigt for os, at der altid er folk med kompetence til at hjælpe i de forskellige afdelinger selv om, at mange af de ansatte også holder ferie i disse uger. Så hvad enten man skal købe fx fisk, kød, grønt eller vin, og har brug for et råd, er der en, der kan hjælpe.”



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0