AnnonceLuk annonce
Som bambi på glatis

25-08-2016

Stor aktivitet på vandet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Nye elever fra Kalundborg Gymnasium og HF kæmpede mod det våde element.

I løbet af de første dage i det nye skoleår bliver de knapt 250 nye elever på Kalundborg Gymnasium og HF udsat for forskellige intro aktiviteter, som skal være med til at ryste dem sammen i klassen og få dem til at føle sig velkommen på skolen. En af aktiviteterne fik de nye elever på gyngende grund, det foregik nemlig i Kalundborg Sejlklub og Kalundborg Roklub hvor eleverne kom helt tæt på det våde element.

Sammenholdet bliver selvfølgelig ekstra styrket når der er noget at grine af, og det var der helt sikkert torsdag eftermiddag i Houget i Kalundborg, hvor der skulle sejles kajak og windsurfes og stå på de såkaldte SUP boards. Der var en frisk vind og det bliver windsurfing nok ikke nemmere af når det er første gang at surfbrættet skal betrædes.

”Besøget i sejlklubben og roklubben er et fast indslag i introforløbet, det ryster eleverne godt sammen, de lærer at arbejde sammen og det nedbryder nogle barrierer, og så er forventningerne tårnhøje til dagens udfordringer”, fortæller Jesper Bundgaard, lektor ved Kalundborg Gymnasium og HF.

Dagens elever fra 1X kastede sig ud i opgaven med stor interesse, men måtte nok sande at det kræver hårdt arbejde og megen træning at blive god til windsurfing, lidt lige som at gå i skole hvor der også skal arbejdes hårdt for de gode karakterer.

Efter turen på vandet var grillen tændt og der blev hygget om den gode mad.

For Kalundborg Sejlklub og Kalundborg Roklub håber man selvfølgelig på et glædeligt gensyn med flere af de nye elever, eventuelt som medlem af en af klubberne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0