AnnonceLuk annonce
Sofie har lys i pæren

14-02-2017

Sofie Eggert Hass Kristoffersen sammen med Jesper Thomsen, foran væggen med det nye Philips Hue system. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sofie Eggert Hass Kristoffersen har bogstavligt ’lys i pæren’ efter mange år som medarbejder i en lampebutik, nu er hun startet i et nyt job hos Lysmesteren i Elmegade, Kalundborg.

Radio, tv og computer forretningen Expert i Elmegade har faktisk også en stor afdeling med lamper i alle afskygninger, en helt egen lampe forretning som er en del af landets største kæde inden for belysning, Lysmesteren.

”Vi har nok ikke gjort nok ved vores lampeafdeling, medarbejderne interesserer sig mere for tv og computer end for en lampe med lys i, det har vi nu taget konsekvensen af, og ansat Sofie til at stå for Lysmesteren”, fortæller Jesper Thomsen, indehaver af Expert og Lysmesteren i Kalundborg.

27-årige Sofie Eggert Hass Kristoffersen, fra Gørlev, er en sand ’expert’ inden for sit felt, hun er udlært i en lampeforretning og har små 10 års erfaring fra en lignende Lysmesteren forretning, så det er nok ikke for meget at påstå at Sofie har ’lys i pæren’.

Mærkevarer

Sofie Eggert Hass Kristoffersen er gået i gang med ar rykke rundt på de mange lamper i butikken, så de præsenterer sig bedst, lige som en række af nyheder skal på plads.

Lysmesteren i Kalundborg har et udvalg fra de helt billige lamper til de dyreste mærkevarer som Louis Poulsen og Le Klint.

Sofie Eggert Hass Kristoffersen har bl.a. besøgt begge de danske fabrikker hvor de eftertragtede mærkevarer bliver fremstillet, for på den måde at være helt på forkant med kundernes ønsker og spørgsmål.

Lysmesteren i Elmegade har også et meget stort udvalg i lampeskærme, samt pærer i stort set alle afskygninger.

Personlig trådløs belysning

Blandt de seneste nyheder hos Lysmesteren er Philips Hue systemet, en teknologi der gør det muligt at styre lyset i dit hjem via en app på telefonen.

Philips Hue kan vise forskellige nuancer af hvidt lys – fra varm gul hvid til levende blå hvid. Og den kan genskabe enhver farve i spektret. hue-lyspærer eftermonteres direkte i dit hjem. Du skal blot vælge din foretrukne lysmontering eller lamper og skrue de trådløse pærer i. Derefter tænder du for lyskontakten, og så er du færdig. Så enkelt er det. 

Sofie Eggert Hass Kristoffersen er klar til at give kunderne en rundvisning i det nye Philips Hue system.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0