AnnonceLuk annonce
Sømændene skal underholde til julefrokosten

14-04-2018

De populære Sømænd underholder til julefrokosten i Hvidebækhallen. Pressefoto

Af Jens Nielsen

Fuglede IF inviterer endnu engang til julefrokost i Hvidebækhallen hvor Sømændene skal stå for underholdningen, og Kim Kok, Ubby, vil levere en overdådig julebuffet.

Fuglede Idrætsforening har netop haft kæmpe succes med deres bierfest i Hvidebækhallen hvor alt var udsolgt, men er allerede klar til at melde det næste arrangement ud, nemlig den store julefrokost i Hvidebækhallen, lørdag den 1. december mellem kl. 18 – 02.

Selv om det ikke er længe siden at billetterne blev sat til salg er omkring en tredjedel allerede solgt, så meget tyder på at endnu en succes er i hus for Fuglede IF.

Det kendte band Kandis samt Stig Rossen har flere gange optrådt til det store julefrokost arrangement, men i år er underholdningen lagt i hænderne på Sømændene

Sømændene er landet over kendt som garant for en kæmpe fest. Selvom mange kender gruppen fra radio og TV er det nok live, at de otte sømænd kommer bedst ud over kanten.

I mere end ti år har de været fast inventar på festival- og byfestscener, og uanset om koncerten er om aftenen eller i bagende sol en eftermiddag skåler publikum med og holder fest med Sømændene.

Sømændene har flere gange spillet i Kalundborgområdet, både på Kalundborg Rock’er og til Musik i Havnsø, hvor de er hovednavnet igen i år.

Når Sømændene ikke er på scenen i Hvidebækhallen, er det danseorkestret E-47 som spiller op til dans.

Kim Kok fra Ubby sørger for maden til de mange hundrede gæster, han vil levere en overdådig buffet, lover arrangørerne, så der er ingen tvivl om at der bliver fest for alle pengene i Hvidebækhallen lørdag den 1. december.

Billetter købes på Billetten.dk, KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0