AnnonceLuk annonce
Sømændene er endnu engang klar til Havnsø

20-02-2020

Endnu engang bliver der masser af Musik i Havnsø. Arkivfoto: Jens NIelsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er endnu engang Musik i Havnsø til sommer, og holdet bag har netop afsløret, at Sømændene kommer og underholder – og netop det navn er uden tvivl til stor glæde for mange gæster.

Sømændene vender tilbage til Havnsø og åbner festen lørdag 25. juli. Allerede nu, inden alle navne er afsløret til Musik i Havnsø, er der mange henvendelser om køb af billetter. Rasmus Bjerg har, som John Mogensen, allerede taget en stor del af Danmark med storm, og han lægger i år også vejen forbi teltet i Havnsø, og leverer det ene hit efter det andet i en lind strøm, lyder det fra arrangørerne.

Derudover vil Decco Band, René & Værsgo’ samt det lokale kæmpehit Hotter Than July samt Diskotek Let’s Go sørge for, dat er er fuld gang i underholdningen hele lørdagen – lige fra kl. 12 til kl. 01.30. Fredag den 24. juli om aftenen byder på Stand-Up med Ruben Søltoft, Torben Chris og Kasper Gross. Arrangementet med Stand-Up om fredagen begyndte i 2015, som et forsøg på at udnytte teltet en dag mere, og det blev med det samme en stor succes, og nu står kunstnerne i kø for at få lov at opleve den helt unikke scene helt ud til vandet i Havnsø.

Et arrangement for alle

Midt på fredagen er der også gang i pladsen for de små og lidt større børn – samt deres forældre eller bedsteforældre.

”Gennem årene har arrangementet udviklet sig med hastige skridt, og foregår nu over to dage med underholdning både for børn og voksne. Vi har altid haft fokus på at skabe et arrangement, som både var for de små og de store. Der er således musik og stand-up for de voksne, og så har vi underholdning for de mindste og de lidt ældre børn om fredagen,” siger formand Kristian Kallenbach fra ”Musik i Havnsø”.

Hele arrangementet bæres af frivillige, som knokler løs med alt fra teltrejsning til salg i de mange boder. Men frivillig arbejdskraft kan ikke gøre det alene. Musik i Havnsø får også hjælp fra mange lokale sponsorer.

”Det er en unik støtte, vi oplever fra alle sider. Men det er også et unikt arrangement i vores lille samfund. Alle pengene går til at støtte lokale foreninger, så det er ubeskriveligt dejligt ,at så mange er klar til at støtte op om os. Støtten kan også ses i billetsalget. Vores lørdag er altid totalt udsolgt – og fredagen er tæt på, så hvis man gerne vil opleve ”Musik i Havnsø”, så skal man være hurtig, når billetsalget skydes i gang til påske,” siger Kristian Kallenbach.

Kunstig strand til børnene

Derudover er der kommet nye tiltag til i år, bl.a. køres der en masse sand på, og skabes dermed en kunstig strand til børn og barnlige sjæle.

”Vi arbejder alle sammen for at skabe det her arrangement. Vi er også sammen om at finde på nye idéer til, hvordan vi kan gøre det bedre år for år. Eksempelvis kører vi 100 tons sand ind i på pladsen, og skaber dermed en kunstig badestrand til børnene,” siger Kristian Kallenbach.

Billetter sælges fra påske via hjemmesiden eller i Dagli’Brugsen i Havnsø.

Baggrund

Foreningen Musik i Havnsø står bag festivalen, og mange frivillige står klar til at give alle en uforglemmelig dag. En del af overskuddet går til lokale foreninger, der til gengæld leverer arbejdskraft til en del af de praktiske opgaver – men kernen i arrangementet består stadig af frivillig arbejdskraft, og det bliver der ikke lavet om på. Dog vil arrangørerne gerne bruge arrangementet til at støtte ungdomsarbejdet i de lokale foreninger, hvilket de igen i år bidrager til.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0