AnnonceLuk annonce
DM Sølvmedalje i hus

17-06-2019

U16 holdet fra Kalundborg Hockey Klub hevet sølvmedaljen i hus i kampen om Danmarksmesterskabet. Privatfoto

kontakt@tv-kalundborg.dk 

Med spænding lige til det sidste, fik Kalundborgs unge talenter på U16 holdet fra Kalundborg Hockey Klub hevet sølvmedaljen i hus.

Søndag den 16. juni skulle den sidste afgørende kamp, i rækken for U16 i Kalundborg Hockey Klub, afvikles på hjemmebanen i Raklev. Modstanderne var Odense, som allerede lå til at kunne kalde sig Danmarksmestre.

Kampen om henholdsvis sølv og bronze lå mellem Kalundborg og Slagelse, og afgørelsen skulle helt ud i marginaler, da holdene sluttede med ens point og indbyrdes kampe også var lige. Målscoren fik derfor afgørende betydning, og her trak Kalundborg det længste strå, og holdte måldifferencen i sidste kamp mod netop guldvinderne fra Fyn.

Spændende kamp

Holdet går naturligvis altid på banen for at yde sit ypperste, og det kom ikke rigtig som et chok, at de tabte sidste kamp mod et yderst velspillende hold. Men med manglende udnyttelse af mange store chancer, og at tabe med hele 7-1 gjorde de det alt for spændende for dem selv. Det enlige mål for KHK scorede Mikkel Broni Simonsen på et kort hjørne – en oplagt målchance i hockey, som heldigvis blev udnyttet.

Det var en fin kamp, og målmand Andreas Birkemose gjorde det godt, selvom han havde noget travlt på ”kontoret”, men det var bestemt ikke en af de bedste kampe, holdet har spillet gennem sæsonen. T

”To af holdets gode og stabile spillere, Emilie Eriksen og Mathilde Mosdal har været ude i foråret pga. operationer for knæskader, hvilket holdet har kunne mærke. Ligesom to meget unge spillere, Anna Prehn og Silas Geisler på 12 år har været en del af truppen, og de har gjort det rigtig flot. Så set i lyset af vores meget blandede hold, med både piger, drenge og unge spillere, så kan vi kun være yderst tilfredse med en sølvmedalje,” siger Bettina Eriksen, der er formand for Kalundborg Hockey Klub.

Topscoreprisen gik til en Kalundborg-spiller

Topscoreprisen i rækken gik til en Kalundborg-spiller. Mikkel Eriksen har ligget lunt turneringen igennem, og kunne med 16 mål, 5 mål mere end nr. 2 på listen, modtage pokalen. Da repræsentanter fra Dansk Hockey Union ikke havde mulighed for at være tilstede, blev det formanden for Kalundborg Hockey Klub (som også sidder i udviklingsudvalget i DHU), der på vegne af unionen uddelte pokal og medaljer. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0